Koppelen aan een EPIC-account en gamecontent zonder sleutel activeren

Sommige EPIC-spellen en spelinhoud worden keylessly rechtstreeks in uw EPIC-spelaccount geleverd.

Om dit te doen, moet je je fanatical.com-account koppelen aan je EPIC-account.

Je kunt je account koppelen via de knop "LINK JE EPISCHE SPELACCOUNT" op https://www.fanatical.com/en/account voordat je gamecontent keylessly activeert vanaf je bestelpagina, maar je wordt gevraagd om je EPIC te koppelen account automatisch als u begint met het keyless activeren van game-inhoud als u dat nog niet hebt gedaan.

Uw fanatical.com-account koppelen aan uw EPIC-account

Start het proces door op de knop "LINK JE EPISCHE SPELACCOUNT" te klikken op https://www.fanatical.com/en/account of door te klikken om de spelinhoud keyless te activeren in je EPIC-account vanuit je fanatical.com-bestelling:

1. Log desgevraagd in op uw EPIC-account zoals u dat normaal doet:
    2. Voltooi indien nodig een CAPTCHA-proces dat wordt getoond door het EPIC-aanmeldingsproces:
    3. Controleer of de naam van je EPIC-account correct wordt weergegeven en geef fanatical.com toestemming om toegang te krijgen tot je EPIC Game-account: