Hoe kan ik mijn 3 Tabletop-simulatiegames uit het 4-pack cadeau doen.

Volgen

Als je de 4-pack Tabletop-simulator hebt gekocht, heb je 1 sleutel meegeleverd.

De 3 resterende exemplaren van het spel worden vervolgens in je inventaris geplaatst, zodat je ze aan een vriend kunt geven.

Ga met je Steam-account naar de pagina 'Inventaris' en kies een van de Table Top Simulator-geschenken uit de lijst, je kunt er vervolgens voor kiezen om dat cadeau aan iemand te geven door hun e-mailadres in te voeren