RollerCoaster Tycoon 2: kan grafische systemen niet initialiseren "of" Please insert the CD "voor CD 2.

[EN] "Please insert the CD" error: Veuillez inserer votre CD RollerCoaster Tycoon 2 dans le lecteur suivant

Opmerking   : Schermafbeeldingen zijn in het Frans, maar u moet de uitleg begrijpen.

Als je bij het opstarten een venster ziet waarin je wordt gevraagd de cd van het spel te plaatsen, geen paniek, sluit het venster gewoon, ik zal uitleggen hoe je dit probleem kunt oplossen.

Info   : De installatie van de game van Steam is onvolledig, dus we zullen de game op een heel eenvoudige manier repareren.

Maak eerst een   klik met de rechtermuisknop   Aan   RollerCoaster Tycoon 2   in je gamebibliotheek en   Klik   Aan   Eigendommen   .

Klik   dan op de   Lokale bestanden   tabblad en   Klik   Aan   Blader door lokale bestanden .

Zodra het venster met het spel is geopend,   ga in   de   Installeren   map en   begin   setup.exe .

Zodra het installatieprogramma is gestart,   Klik   Aan   "Ik accepteer de voorwaarden van de licentieovereenkomst"   en   Klik   Aan   Volgende .
    Dan moet je wel   verandering   de installatielocatie door de daadwerkelijke locatie te kiezen waar de game is geïnstalleerd, zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding:

Klik   dan op   De volgende   om de installatie te starten. De installatie biedt u ooit de mogelijkheid om uw product te registreren op de Atari-website. Alleen maar   Klik   Aan   Dichtbij   en verder   Registreer nooit .

Zodra de installatie is voltooid,   terugkeer   in het eigendomsvenster van het spel en   Klik   deze keer op   Controleer de integriteit van de spelcache .

Info voor niet-Engelse gebruiker   : In feite zal Steam nu het originele spelbestand opnieuw installeren omdat het installatieprogramma ontbrekende bestanden heeft geïnstalleerd, maar het spelprogramma grotendeels in het Engels heeft geïnstalleerd. Met de verificatiecache kunt u het spelprogramma in uw taal plaatsen.

Zodra de verificatie is voltooid, downloadt Steam enkele ontbrekende bestanden.

Nu is je spel klaar!
    [EN] Kan grafische systemen niet initialiseren
    Als u bij het opstarten een venster ziet met de foutmelding " Kan grafische systemen niet initialiseren ", is dat u waarschijnlijk Windows 8 gebruikt.

Maak eerst een   klik met de rechtermuisknop   Aan   RollerCoaster Tycoon 2   in je gamebibliotheek en   Klik   Aan   Eigendommen   .

Opmerking   : Schermafbeeldingen zijn in het Frans, maar u moet de uitleg begrijpen.

Klik   dan op de   Lokale bestanden   tabblad en   Klik   Aan   Blader door lokale bestanden .

Zodra het venster met het spel is geopend, maak je een   klik met de rechtermuisknop   Aan   rct2.exe   en   Klik   Aan   Eigenschappen .

Nu,   Klik   op de   Compatibiliteit   tabblad en   kies :   Voer dit programma uit in compatibiliteitsmodus voor Windows XP Service Pack 2 .

Nu is je spel klaar!