Instructies voor het inwisselen van uTalk-coupons

Invoering

Je hebt via je fanatical.com-bestelling een code ontvangen waarmee je 1 of meer talen aan je uTalk-account kunt toevoegen. Je hebt dan toegang tot die talen via elk van de apparaten die door uTalk worden ondersteund .

Uw uTalk-code inwisselen

Om uw uTalk-code in te wisselen en toegang te krijgen tot de talen, moet u:

1. Blader naar utalk.com/start en voer de code in die u bij uw bestelling hebt ontvangen, de e-mail die u wilt gebruiken of al voor uw uTalk-account wilt gebruiken en klik vervolgens op de knop "Aan de slag".
      Opmerking: het e-mailadres dat u gebruikt voor uw uTalk-account hoeft niet hetzelfde te zijn als het e-mailadres dat u gebruikt voor uw fanatical.com-account, maar het moet bestaan en e-mails kunnen ontvangen.
    2. Selecteer de taal (talen) die u wilt leren, bevestig uw naam en (als uw uTalk-account nog niet bestond) stel een wachtwoord in dat uw uTalk-account beschermt. Als je klaar bent, klik je op de knop 'Details bevestigen'.
      Opmerking: in het bovenstaande voorbeeld is een code gebruikt om één taal te leren, dus er kan slechts één taal worden geselecteerd. Als je een code hebt gekocht waarmee je meer dan één taal kunt leren, zie je meerdere taalkiezers - je hoeft niet alle talen onmiddellijk te selecteren, selecteer gewoon de talen die je nu wilt leren en jij kan later terugkomen om andere talen toe te voegen.
    3. Als u een nieuw uTalk-account aanmaakt, ontvangt u nu een e-mail met een knop waarop u moet klikken om uw uTalk-account te bevestigen - controleer uw Postvak IN en klik op de knop in de e-mail "Activeer uw uTalk-account".
    4. uTalk detecteert het type apparaat dat u gebruikt en biedt opties om de uTalk-app te downloaden voor uw huidige apparaat of een ander type apparaat:
      Opmerkingen:
      • Je hebt vanaf veel verschillende apparaten toegang tot je uTalk-account en de bijbehorende talen - je voortgang wordt opgeslagen in de cloud, dus de voortgang die op één apparaat wordt gemaakt, wordt op alle andere apparaten weerspiegeld wanneer je je de volgende keer aanmeldt.
      • Om de pagina opnieuw te bezoeken waar u de uTalk-app voor elk ondersteund apparaat kunt downloaden, bladert u naar https://utalk.com/app/

uTalk biedt hun eigen ondersteuningsdienst aan via https://utalk.com/support .