GOG activeringsinstructies

Volgen

Games toevoegen aan uw GOG-bibliotheek met behulp van de sleutel van fanatical.com

GOG-spelsleutels worden als volgt ingewisseld:

1. Blader naar https://www.gog.com/redeem.
    2. Beweeg uw muis over het menu "AANMELDEN" om opties weer te geven:
      Als u al een GOG-account hebt, klikt u op de knop "AANMELDEN". Als u nog geen GOG-account hebt, klikt u op de knop "ACCOUNT MAKEN".
    3. Meld u aan of maak uw GOG-account.
    4. Terug op https://www.gog.com/redeem voert u de sleutel in die u hebt ontvangen via uw bestelling bij fanatical.com (we raden u aan de sleutel te kopiëren en te plakken om fouten te voorkomen).
      Klik vervolgens op de groene knop "Doorgaan".
    5. GOG bevestigt de naam van de game die je inwisselt.
      Ervan uitgaande dat dit correct is, klikt u op de groene knop "Doorgaan" om verder te gaan.
    6. GOG bevestigt nu de prijs (die "GRATIS" is) en u moet op de knop "BETALEN VOOR UW BESTELLING" klikken.
      Zolang u ziet dat het product "GRATIS" is, klikt u op de knop "BETALEN" om het proces zonder verdere kosten te voltooien.

Je game downloaden, installeren en spelen

GOG beveelt aan dat u hun GOG Galaxy-client gebruikt om uw GOG-bibliotheek met games te onderhouden en die games te downloaden en installeren vanuit uw GOG-bibliotheek.

Als je GOG Galaxy nog niet op je Windows-pc of Mac hebt geïnstalleerd, ga je naar de link om het installatieprogramma te downloaden:

• https://www.gog.com/galaxy
      Op het moment van schrijven (december 2019) ondersteunt GOG Galaxy Windows 7 (met Service Pack 1) of nieuwer en Mac OS X 10.11 of nieuwer.

Uw GOG-games downloaden, installeren en spelen:

1. Start de GOG Galaxy-client
    2. Log in op uw GOG-account
    3. Klik op het tabblad "Bibliotheek" in GOG Galaxy.
    4. Klik op de game die u wilt installeren - u wordt naar de pagina van die game geleid.
    5. Klik op INSTALLEREN om door te gaan.
      U krijgt een nieuw venster te zien, waarin u de licentieovereenkomst kunt lezen en, afhankelijk van het spel, kunt wijzigen:
      • Taal van het spel
      • Installatiemap
      • Creatie van snelkoppelingen
      • Opties voor automatisch bijwerken
    6. Klik op DOORGAAN om de installatie te starten.
    7. De game wordt toegevoegd aan de zijbalk aan de linkerkant van het Galaxy-venster.
      De voortgangsbalk van de installatie wordt weergegeven onder de titel van het spel.
      Zodra het klaar is, kun je op PLAY klikken om het spel te starten.

GOG Help

GOG Bieden hun eigen Helpcentrum via: