Hoe activeer ik mijn 'Origin' EA-spelsleutel?

Volgen

Belangrijke aantekeningen

• U KUNT GEEN Origin sleutelloze geactiveerde inhoud van het ene Origin-account naar het andere schenken - de inhoud wordt toegevoegd aan het Origin-account waarbij u zich aanmeldt tijdens het activeringsproces en blijft in dat account.
    • Je kunt GEEN game-inhoud zonder sleutel toevoegen aan het Origin-account van een kind en als je game-inhoud zonder sleutel activeert in het Origin-account van een volwassene, kun je die game-inhoud NIET overzetten naar het Origin-account van een kind.
    • Als het Origin-account waarbij je inlogt al de inhoud bezit, gaat de nieuwe inhoud verloren.

Activeer het spel van fanatical.com in je Origin-account

Een Origin-account is vereist om de EA-game die je hebt gekocht op fanatical.com te verzilveren en te spelen. Als je nog geen Origin-account hebt, kun je er tijdens het activeringsproces hieronder een aanmaken:

1. Log in op uw fanatical.com-account.
    2. Bekijk uw bestelling uit de lijst op https://www.fanatical.com/en/orders .
    3. Klik op 'Activeren op oorsprong' naast de game die je wilt toevoegen.
    4. Als je nog niet bent aangemeld bij een Origin-account, moet je je nu aanmelden.
      Als je nog geen Origin-account hebt, klik je op de link "Meld je nu gratis aan" en vul je het formulier in dat verschijnt om je nieuwe Origin-account te maken.
      Nadat je bent ingelogd of je Origin-account hebt aangemaakt, klik je op de knop "Doorgaan naar activering".
      Als het inlogproces mislukt, probeer het dan in een andere webbrowser (bijvoorbeeld Edge, Opera, Firefox).
    5. Controleer of het genoemde Origin-account het account is waaraan je het spel wilt toevoegen - je kunt het account niet wijzigen nadat je het spel hebt toegevoegd .
      Als het verkeerde Origin-account wordt weergegeven, klik je op de knop "Account wijzigen" om naar een ander Origin-account te linken.
      Wanneer het juiste Origin-account wordt weergegeven, klik je op de knop "Nu activeren".
      Als de activering mislukt, kan dit zijn omdat je Origin-account is gekoppeld aan een ander land dan het land van waaruit je bent verbonden met fanatical.com toen je je bestelling plaatste - controleer en wijzig het bijbehorende land van je Origin-account met behulp van het hieronder beschreven proces in de Sectie "Oorsprong en EA.com regio-instelling".
    6. De game wordt toegevoegd aan het geselecteerde Origin-account, klik op de knop "Sluiten" om door te gaan.

Oorsprong en regio-instelling EA.com

Fanatical.com kan een regiosleutel leveren voor bepaalde producten op basis van het land waar u hebt gekocht.

Zorg ervoor dat uw regio correct is geconfigureerd voor de juiste regio.

Als je je Origin- of EA.com-regio-instelling moet wijzigen, kun je dit doen in het gedeelte "Regionale instellingen" op https://myaccount.ea.com/cp-ui/aboutme/index of door het onderstaande proces te volgen :

1. Start de Origin-client en log in op je Origin-account
    2. Selecteer het menu "Oorsprong, EA-account en facturering ...":
      of het "EA-account en facturering ..." dat wordt weergegeven wanneer u op uw gebruikersnaam linksonder klikt:
    3. Klik op de link 'Bewerken' in het gedeelte 'Regionale instellingen' van de pagina 'Mijn account: Over mij':

Download en installeer de Origin Client en de Game

De Origin Client downloaden

Games zijn te downloaden via de Origin-client , die u kunt downloaden terwijl ingelogd op je Origin-account van hier of door het volgen van het proces hieronder toegelicht:

1. Ga naar https://www.origin.com/en-gb/store
    2. Klik op de link 'Downloaden' in de linkerbenedenhoek.
    3. Klik op de juiste knop om het Origin Client-installatieprogramma voor je Windows- of Mac-pc te downloaden en gebruik het vervolgens om de Origin-client op je Windows- of Mac-pc te installeren.

Een game downloaden en installeren

Games worden gedownload, geïnstalleerd en gestart via de Origin-clienttoepassing:

1. Start de Origin-client.
    2. Meld je aan bij je EA Origin-account.
    3. Selecteer de kop "MY Game Library" in de linkerzijbalk.
    4. Zoek het spel in de lijst rechts.
    5. Ga als volgt te werk om een game te downloaden en te installeren:
      • Klik op de naar beneden wijzende grijze pijl in de linkeronderhoek van de speltegel.
      • Klik met de rechtermuisknop op de tegel van het spel en selecteer "Downloaden" in het menu dat vervolgens verschijnt.
      • Klik op de tegel van het spel en vervolgens op de knop "Downloaden".
    6. Volg de instructies voor je game om te installeren en te beginnen met spelen.

Ondersteuning voor EA- en Origin-clients

EA biedt meer informatie en ondersteunende artikelen via de volgende websites: