Anon 1404 mist de 'Gold Content'

Volgen

Dit is een probleem waarvan UBI op de hoogte is, het treft een klein aantal gebruikers.

Om Anno 1404 Venice te spelen, moet u de add-on afzonderlijk starten. Dit is hoe:

- Navigeer naar de installatiemap van het spel. Dit is de standaardmap:

C: \ Program Files (x86) \ Ubisoft \ Gerelateerde ontwerpen \ Anno 1404 - Gold Edition

- Zoek naar een bestand met de naam addon.exe

- Dubbelklik op dit bestand om de add-on te starten.

Voor meer informatie raden wij u aan de UBI-website te bezoeken op:

https://support.ubi.com/en-gb/Faqs/000027441/Accessing-the-Venice-Addon-Anno1404