Nintendo Switch en 3DS Game Activation

Opmerkingen:

• Als je nog geen Nintendo-account hebt, kun je er een maken op https://accounts.nintendo.com .
    • Als je een Nintendo 3DS gebruikt, moet je je Nintendo Network ID [NNID] koppelen aan je Nintendo-account. Koppel je NNID terwijl je bent aangemeld bij je Nintendo-account via "Gebruikersinformatie gekoppelde accounts". Raadpleeg dit Nintendo-artikel voor meer informatie.

Nintendo-downloadcodes voor Switch en 3DS kunnen online worden ingewisseld of via de "Nintendo eShop" van het apparaat - beide methoden worden hieronder beschreven:

Redemption Online (aanbevolen)

1. Ga naar https://ec.nintendo.com/redeem .
    2. Log in met het Nintendo-account dat is gekoppeld aan je Nintendo Network ID.

Belangrijk: als je al bent aangemeld, controleer je de gebruikersnaam in de rechterbovenhoek om te bevestigen dat je bent ingelogd met het juiste Nintendo-account.
    3. Voer uw 16-cijferige code in, klik op 'VOLGENDE' en volg de instructies op het scherm om het proces te voltooien.

4. Dat is alles - wanneer je je de volgende keer aanmeldt bij dit Nintendo-account op je 3DS /Switch, kan de nieuwe game worden gedownload.

Inwisselen via Nintendo eShop op de Switch of 3DS

1. Selecteer "Nintendo eShop" in het HOME-menu om Nintendo eShop te starten.
    2. Selecteer het account dat u wilt gebruiken.
    3. Selecteer "Code inwisselen" aan de linkerkant van het scherm.
    4. Voer de downloadcode van 16 tekens in.
    5. Selecteer een variant van de game-inhoud die mogelijk wordt aangeboden en selecteer "Bevestigen".
    6. De software begint met downloaden zodra de code is bevestigd.
      Het softwarepictogram verschijnt in het HOME-menu, met een downloadstatusbalk - de statusbalk verdwijnt zodra het downloaden van de game is voltooid.