Epic Store-spelverlossing

Om een spelsleutel via Epic in te wisselen, moet u het gratis "Epic Games Launcher" downloaden, installeren, starten en aanmelden. Dit eenvoudige proces wordt hieronder uitgelegd:

1. Ga naar https://epicgames.com/store/en-US/ en klik op de knop "GET EPIC GAME" in de rechterbovenhoek om de "Epic Games Launcher" te downloaden
    2. Voer het gedownloade installatieprogramma uit om de "Epic Games Launcher" te installeren
    3. De "Epic Games Launcher" start automatisch aan het einde van het installatieproces, je kunt het later opnieuw opstarten via (bijvoorbeeld) je Windows Start-menu of je Mac OS Finder's lijst met "Toepassingen":
    4. Als je al een Epic-account hebt, voer je het e-mailadres en wachtwoord van je Epic-account in en klik je vervolgens op de knop "Inloggen".
      Als je nog geen Epic-account hebt, klik je op de koppeling 'Aanmelden' en vul je het formulier in dat vervolgens in je webbrowser wordt weergegeven. Na het registreren van een account ga je terug naar de app "Epic Game Launcher" en log je in op je account.
    5. Klik op uw accountpictogram in de linkerbenedenhoek en klik vervolgens op "Code inwisselen":
    6. Typ vervolgens (of bij voorkeur kopiëren en plakken om fouten te voorkomen) de sleutelcode die u via uw fanatical.com-bestelling hebt ontvangen in het formulier en klik op de knop "RODEEM":
      OPMERKING: als uw EPIC-code wordt geweigerd, probeer het dan opnieuw in uw webbrowser via https://www.epicgames.com/account/code-redemption
    7. De game wordt nu toegevoegd aan de "LIBRARY" van je Epic-account, klik om het te installeren op "LIBRARY" in de linkerbovenkolom van de "Epic Game Launcher" en klik vervolgens op de naam van het spel om de game-installatie te starten

De ondersteuningsartikelen van Epic Game zijn hier beschikbaar.