Sleutelactivering Bethesda.net

Volgen

DeathLoop is a Steam key, Sorry for sending you to this page for your pre-order - Deathloop should be redeemed on Steam by following these instructions

Dit is geen Steam-sleutel, het is een Bethesda.net-opstartsleutel.

Het kan als volgt worden ingewisseld via de Bethesdat.net-website:

1. Navigeer naar https://bethesda.net/en/dashboard
    2. Als u al een Bethesda.net-account hebt, klikt u op de knop "INLOGGEN /AANMELDEN" en voert u uw Bethesda.net-accountgegevens in om in te loggen
      Als je nog geen Bethesda.net-account hebt, klik je op de knop "INLOGGEN /AANMELDEN" en vervolgens op de knop "AANMELDEN" om er een aan te maken.
    3. Wanneer u bent ingelogd op uw Bethesda.net-account, klikt u op "Code inwisselen" in het menu dat wordt weergegeven wanneer u op de knop "Menu" (linksboven) of op uw Bethesda.net-accountpictogram (rechtsboven) klikt.
    4. Voer je code in en klik op Inwisselen
      Als alternatief kunt u uw code rechtstreeks inwisselen via de Bethesda.net Launcher (zie hieronder).

Of binnen de Bethesda.net Launcher-app:

1. Start de Bethesda.net launcher-app en log in op uw Bethesda.net-account
      Als je de Bethesda.net Launcher-app nog niet hebt, download deze dan via https://bethesda.net/en/game/bethesda-launcher
    2. Klik op het menupictogram in de linkerbovenhoek en selecteer "Code inwisselen":
    3. Voer (bij voorkeur via kopiëren en plakken) de sleutel van uw fanatical.com-bestelling in het dialoogvenster in en klik op de knop "Inwisselen":

Eenmaal geactiveerd in uw Bethesda.net-account, wordt de game gedownload, geïnstalleerd en gestart vanuit de Bethesday.net Launcher-app - u kunt de filters "Mijn bibliotheek" en "Geïnstalleerd" in de selectie "Games" gebruiken om alleen de games weer te geven die u bezit of al hebt geïnstalleerd: