Bethesda.net-sleutelactivering

Volgen

DeathLoop is een Steam-sleutel, sorry dat ik je naar deze pagina heb gestuurd voor je pre-order - Deathloop moet worden ingewisseld op Steam door deze instructies te volgen

Activeer in de Bethesda.net Launcher-app:

1. Start de Bethesda.net-opstartapp en log in op uw Bethesda.net-account
      Als je de Bethesda.net Launcher-app nog niet hebt, download deze dan via https://bethesda.net/en/game/bethesda-launcher
    2. Klik op het menupictogram in de linkerbovenhoek en selecteer "Code inwisselen":
    3. Voer (bij voorkeur via kopiëren en plakken) de sleutel van uw fanatical.com-bestelling in het dialoogvenster in en klik op de knop "Inwisselen":

Eenmaal geactiveerd in uw Bethesda.net-account, wordt de game gedownload, geïnstalleerd en gestart vanuit de Bethesday.net Launcher-app - u kunt de filters "Mijn bibliotheek" en "Geïnstalleerd" in de selectie "Games" gebruiken om alleen de games weer te geven die u in bezit of reeds geïnstalleerd:

Als alternatief, als dit niet werkt, volg dan dit:

1. Navigeer naar https://bethesda.net/en/dashboard
    2. Als u al een Bethesda.net-account hebt, klikt u op de knop "LOG IN /SIGN UP" en voert u uw Bethesda.net-accountgegevens in om in te loggen
      Als u nog geen Bethesda.net-account heeft, klikt u op de knop "LOG IN /SIGN UP" en vervolgens op de knop "SIGN UP" om er een aan te maken.
    3. Wanneer u bent ingelogd op uw Bethesda.net-account, klikt u op "Code inwisselen" in het menu dat wordt weergegeven wanneer u op de knop "Menu" (linksboven) of op uw Bethesda.net-accountpictogram (rechtsboven) klikt.
    4. Voer je code in en klik op Inwisselen.