Anno 1040 Gold Edition - Toegang tot "Venetië" addon

Volgen

Zoals opgemerkt op de ondersteuningspagina van Ubisoft :

Om Anno 1404 Venice te spelen, moet je de add-on afzonderlijk starten.

Dit is hoe:

1. Navigeer naar de installatiemap van het spel. Dit is de standaarddirectory:
      C: \ Program Files (x86) \ Ubisoft \ Gerelateerde ontwerpen \ Dawn of Discovery - Gold Edition
      of
      C: \ Program Files (x86) \ Ubisoft \ Gerelateerde ontwerpen \ Anno 1404 - Gold Edition
    2. Zoek naar een bestand met de naam anno.exe (Uplay-versie) of naar addon.exe (cd-versie)
    3. Dubbelklik op dit bestand om de add-on te starten

Neem voor meer informatie contact op met Ubisoft Support .