Soreto verwijs een vriendenregeling

Volgen
    Fanatical heeft een nieuw refer a friend-schema gelanceerd, mogelijk gemaakt door een dochterbedrijf van derden genaamd Soreto.

Na het voltooien van de controle verschijnt een lightbox met opties om te delen via sociale media en e-mail. De eerste klant (verwijzer) komt in aanmerking om 5% korting te krijgen op hun volgende bestelling en een gratis mysterie Steam-sleutel, als een bedankje voor het verspreiden van het woord over Fanatical aan hun vrienden.

Klanten die delen met hun vrienden ontvangen een e-mail van Soreto met een link om 5% korting op hun volgende bestelling in te wisselen. Deze kortingsboncode is overal geldig, met uitzondering van pre-ordertitels, minimaal £ 2 /$ 2 is van toepassing.

Elke uitgenodigde vriend die via sociale media op de gedeelde links klikt, kan dezelfde aanbieding verzilveren met een unieke kortingscode.

Wanneer de doorverwezen vriend een aankoop doet, ontvangt de oorspronkelijke verwijzer een laatste e-mail met een link om zijn gratis mysterie Steam in te wisselen.

Alle verdere vragen over Soreto kunnen rechtstreeks naar hun ondersteuningsteam worden gestuurd op het volgende e-mailadres info@soreto.com .