Veelgestelde vragen partnerpartner

Volgen

Heb je een partnerprogramma?

Ja, we bieden twee verschillende programma's, afhankelijk van uw promotiemethoden. Lees meer informatie over deze opties op onze https://www.fanatical.com/en/affiliates .

Samenvattend bieden we een traditioneel affiliate-programma voor websites, blogs, prijsvergelijkingen of nieuws /reviews-sites via een groot, wereldwijd affiliate netwerk genaamd CJ.

We bieden ook een alternatief programma exclusief voor YouTube, Twitch, Discord of Mixer-kanaaleigenaren. Dit wordt beheerd met behulp van een andere externe provider genaamd TapFlimate.

Meld u aan om deel te nemen aan ons CJ-partnerprogramma: http://fant.cl/affjoin
    Meld u aan om deel te nemen aan ons video /streamer-programma: http://fant.cl/tf

Als u verder wilt bespreken, neem dan contact op met onze Affiliate Marketing Manager, Tara Ismet tara.ismet@fanatical.com .

Ik heb een e-mail ontvangen over deelname aan uw partnerprogramma, is het echt?

Ja, dat betekent dat we graag de handen ineen slaan met jou en je kanaal! We hebben collega's die toegewijd zijn aan het uitbreiden van ons team van partners die potentiële partners zullen onderzoeken en vervolgens zullen benaderen om u uit te nodigen om deel te nemen aan ons partnerprogramma. Neem contact op als u twijfels hebt - partners@fanatical.com (alle contact dat u ontvangt, moet afkomstig zijn van iemand in ons team met een e-mailadres van @ fanatical.com).

Ik ben een aangesloten partner. Kan ik mijn verwijzingslink wijzigen?

Ja, het systeem zet standaard uw verwijzingslink als uw voornaam en achternaam.

Om te wijzigen, logt u in op https://partners.fanatical.com en bezoekt u Activa> Geavanceerd> Uw verwijzingscode permanent wijzigen.

Ik ben een gelieerde partner, is er een Fanatical media assets pack?

U kunt banners openen via de platforminterface;

Programma voor kanaaleigenaar: http://partners.fanatical.com
    CJ-partnerprogramma: http://www.cj.com/

U kunt desgewenst ook toegang krijgen tot logo's en merkrichtlijnen. Houd er rekening mee dat deze items uw affiliatetracking niet insluiten, maar kunnen worden gebruikt om uw in-stream-overlays etc. samen te stellen.

Meld u aan om deel te nemen aan ons standaard affiliate-programma: http://fant.cl/affjoin
    Meld u aan om deel te nemen aan ons video /streamer-programma: http://fant.cl/tf

Als ik een gelieerde partner word, ben ik dan exclusief gebonden aan Fanatical?

Nee helemaal niet. We begrijpen dat je als kanaaleigenaar misschien wilt werken met verschillende merken om je publiek een breed scala aan games en geweldige deals te bieden, daarom dwingen we geen exclusiviteit en hopen dat het promoten van Fanatical elke andere activiteit die je doet kan complimenteren.

Zijn er minimale vereisten voor volgers /abonnees?

Momenteel verwelkomen we kanalen van elk formaat in ons samenwerkingsprogramma, op voorwaarde dat er een goede match is tussen uw inhoud en ons winkelaanbod.

Als partner, wat is er van mij vereist of verwacht?

Er zijn geen minimale activiteitsvereisten of -verwachtingen en je behoudt de volledige creatieve controle over je kanaal, omdat je je publiek het beste kent en het leukst vindt.

Je verdient meer naarmate je ons meer promoot, maar het is aan jou hoe je Fanatical presenteert aan je publiek en hoe vaak.

Je hebt toegang tot verschillende links en banners via het platform zodra je je hebt aangemeld en bent goedgekeurd voor het programma, dat je kunt integreren met je kanaal en sociale media zoals je wilt.

Als lid van het affiliate-programma ontvangt u partnercommunicatie met informatie over onze aankomende promoties. Deze informatie wordt van tevoren gedeeld om uw activiteit te ondersteunen en te verbeteren, maar promotiedetails mogen niet worden gedeeld voordat de deals daadwerkelijk van start gaan om onnodige verwarring of slechte gebruikerservaring voor uw publiek te voorkomen. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten, hoewel je belangrijke updates van partners zult missen als je dat wel doet.

Geef ons alsjeblieft een oproep als je ondersteuning of begeleiding nodig hebt bij je promotionele activiteit - partners@fanatical.com .

Hoe kan ik als kanaaleigenaar /inhoudsmaker Fanatical promoten bij mijn publiek?

Je publiek kan je kanaal ondersteunen door games te kopen via je verwijzingslink, zodat je commissies kunt verdienen. Er zijn veel manieren waarop je Fanatical en onze geweldige deals aan je publiek kunt aanbevelen, waaronder;

• Voeg uw verwijzingslink toe aan uw videobeschrijving of profielpagina.
    • Maak een speciale video met een bepaalde fanatieke deal, bundel of verkooppromotie
    • Deel uw verwijzingslink over uw sociale kanalen
    • Voeg het Fanatical-logo toe aan je kanaalkop op YouTube
    • Upload uw officiële Partner-badge naar uw twitch-profiel
    • Voeg een korte advertentie /vermelding toe aan uw gebruikelijke video /stream
    • Gebruik software zoals Streamlabs, StreamElements enz. Om uw verwijzingslink sporadisch in te voegen tijdens InStream-chats op Twitch /Mixer

We zijn er zeker van dat je ook veel van je eigen ideeën hebt en we horen ze graag, dus neem contact op - partners@fanatical.com .

Krijgt een gelieerde partner gratis spelsleutels?

We bieden enkele gratis Steam-sleutels om uw activiteit te ondersteunen voor onze grootste promotiecampagnes of in sommige gevallen wanneer we promotietoewijzingen ontvangen van de ontwikkelaar /uitgever. We nemen contact op met partners en verdelen op basis van interesse in plaats van het onnodig toewijzen van toetsen (bijvoorbeeld als je de game al hebt of niet geïnteresseerd bent in dat genre /franchise).

Ontbrekende verkoop

Iemand heeft een game gekocht via mijn link, waarom staat de uitverkoop niet op mijn dashboard?

Affiliate tracking is gebaseerd op cookies. Daarom moeten uw kijkers /kijkers advertentieblokkers /cookievergrendeling uitschakelen voordat ze klikken en kopen via uw link om ervoor te zorgen dat hun verkoop kan worden getraceerd naar de oorsprong van uw kanaal /site.

Wanneer het verkooptraject wordt beoordeeld, moeten ze worden beoordeeld en goedgekeurd door het Fanatical-team voordat u ze in uw dashboard kunt zien. Over het algemeen voeren we dit proces om de 24 uur uit, maar houd het alstublieft langer in de weekenden.

Als je je zorgen maakt over ontbrekende verkopen, neem dan contact op met het team - partners@fanatical.com.

Affiliate tracking-links

De structuur van de volglinks is verschillend, afhankelijk van of u lid bent van ons CJ-programma voor traditionele gelieerde websites of ons Tapfiliate-programma voor video- /streamkanalen.

CJ-koppelingsvoorbeeld: http://www.kqzyfj.com/click-{affiliateID}-13212017 (er zijn een paar verschillende linkstructuuropties beschikbaar op het CJ-netwerk en veel hulpmiddelen om u te helpen. Bekijk ze hier http: //www.uk.cj.com/publisher/publisher-tools .

Tapfiliate Link Voorbeeld: https://www.fanatical.com?ref=wearefanatical

Neem contact op met het team als u hulp nodig heeft bij het samenstellen van uw links partners@fanatical.com .

Wanneer word ik betaald?

Voor Tapfiliate - Er is een minimale betalingsdrempel van £ 30 GBP en alle betalingen worden aan het begin van elke maand via PayPal gegenereerd

Voor CJ alle vragen met betrekking tot uw CJ-account kunt u contact opnemen met het CJ-ondersteuningsteam https://cjcommunity.force.com/s/ .

Ik heb me aangemeld bij het Fanatical Discord-kanaal, hoe krijg ik de rol 'Fanatical Affiliates'?

Zodra je je bij de Fanatical Discord hebt aangesloten, hoef je alleen maar een link naar je stream in het #streams-kanaal te plaatsen met de tag #affiliate.

Heb je een streamteam?

Ja, we hebben een stream-team. De werving hiervoor is momenteel echter gesloten, als de rekrutering voor het team weer wordt geopend, worden alle partners op de hoogte gebracht en kunnen ze zich aanmelden. Om het streamingteam te ondersteunen, volg ons op Twitch https://www.twitch.tv/wearefanatical .