Webnotificaties uitschakelen

Volgen

Wanneer u fanatical.com bezoekt met een compatibele webbrowser (bijv. Chrome, Firefox), wordt u gevraagd of u via uw browser meldingsberichten van fanatical.com wilt ontvangen:

chroom

Windows en Mac

1. Klik op het Chrome-pictogram "Menu" (meestal drie verticale stippen, in de rechterbovenhoek van de werkbalk van de browser) en selecteer "Instellingen"
    2. Kies de kop "Site-instellingen":
    3. Klik op de kop "Meldingen":
    4. Zoek "fanatical.com" in de lijst "Toestaan", klik vervolgens op de drie stippen aan het einde van de regel en selecteer "Verwijderen" (of "Blokkeren") in de lijst:

Mobiel (Android en Apple iPhone/iPad)

1. Chrome starten
    2. Klik op het "..." (menu) icoon, meestal in de rechterbovenhoek
    3. Scroll naar en tik op "Site-instellingen"
    4. Scroll naar en tik op "Meldingen"
    5. Scroll naar en tik op https://www.fanatical.com
    6. Tik op de knop "Wissen en resetten"
    7. Bevestig dat je meldingen wilt 'blokkeren'

Firefox

1. Klik op het pictogram "Menu" en selecteer "Opties":
    2. Klik op het kopje 'Privacy & Beveiliging' aan de linkerkant:
    3. Blader door de pagina om het gedeelte "Machtigingen" te vinden en klik op de knop "Instellingen" naast de kop "Meldingen" in dit gedeelte:
    4. Zoek en selecteer het item fanatical.com en klik vervolgens op "Toestaan" en verander naar "Blokkeren" of klik op de knop "Website verwijderen". Klik vervolgens op de knop "Wijzigingen opslaan":