Webnotificatieberichten uitschakelen

Volgen

Wanneer u fanatical.com bezoekt met een compatibele webbrowser (bijv. Chrome, Firefox), wordt u gevraagd of u meldingen van fanatical.com via uw browser wilt ontvangen:

Chrome

1. Klik op het Chrome-pictogram "Menu" (meestal drie verticale stippen, in de rechterbovenhoek van de werkbalk van de browser) en selecteer "Instellingen"
    2. Blader door de pagina en klik op de kop 'Geavanceerd'
    3. Blader door de pagina en klik op de kop 'Inhoudsinstellingen':
    4. Klik op de kop 'Meldingen':
    5. Zoek "fanatical.com" in de lijst "Toestaan", klik vervolgens op de drie stippen aan het einde van de regel en selecteer "Verwijderen" (of "Blokkeren") uit de lijst:

Firefox

1. Klik op het pictogram "Menu" en selecteer "Opties":
    2. Klik op de kop 'Privacy en beveiliging' aan de linkerkant:
    3. Blader door de pagina om het gedeelte 'Machtigingen' te vinden en klik op de knop 'Instellingen' in het gedeelte 'Meldingen' in dit gedeelte:
    4. Zoek en selecteer het item fanatical.com en klik vervolgens op "Toestaan" en ga naar "Blokkeren" of klik op de knop "Website verwijderen". Klik vervolgens op de knop "Wijzigingen opslaan":