Webmeldingen uitschakelen

Volgen

Wanneer u fanatical.com bezoekt met een compatibele webbrowser (bijv. Chrome, Firefox), wordt u gevraagd of u meldingsberichten van fanatical.com wilt ontvangen via uw browser:

Chrome

Windows en Mac

1. Klik op het Chrome "Menu" pictogram (meestal drie verticale stippen, in de rechterbovenhoek van de werkbalk van de browser) en selecteer "Instellingen"
    2. Blader door de pagina en klik op de kop "Geavanceerd"
    3. Blader door de pagina en klik op de kop "Site-instellingen":
    4. Klik op de kop 'Meldingen':
    5. Zoek "fanatical.com" in de lijst "Toestaan" en klik vervolgens op de drie puntjes aan het einde van de regel en selecteer "Verwijderen" (of "Blokkeren") in de lijst:

mobiel

1. Start Chrome
    2. Klik op het pictogram "..." (menu), meestal in de rechterbovenhoek
    3. Scroll naar en tik op "Site-instellingen"
    4. Scroll naar en tik op "Meldingen"
    5. Blader naar en tik op https://www.fanatical.com
    6. Tik op de knop "Wissen en opnieuw instellen"
    7. Bevestig dat je meldingen wilt "Blokkeren"

Firefox

1. Klik op het pictogram "Menu" en selecteer "Opties":
    2. Klik links op de sectie 'Privacy en beveiliging':
    3. Blader door de pagina om het gedeelte 'Machtigingen' te vinden en klik op de knop 'Instellingen' naast de kop 'Meldingen' in dit gedeelte:
    4. Zoek en selecteer het item fanatical.com en klik vervolgens op "Toestaan" en verander in "Blokkeren" of klik op de knop "Website verwijderen". Klik vervolgens op de knop "Wijzigingen opslaan":