Cookie beleid

Volgen

Bijgewerkt op 27 april 2018

Dit beleid legt uit hoe en wanneer we cookies op onze website gebruiken, fanatical.com.

Wat is een cookie

Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdelijk door een webserver op uw computer wordt opgeslagen. Het bestand is alleen specifiek voor het domein dat het bestand schrijft en bevat informatie die alleen op een later tijdstip door hetzelfde domein kan worden gelezen.

Sommige cookies worden altijd gebruikt, omdat sommige cookies alleen worden gebruikt als u een bepaalde actie uitvoert op onze site.

Gebruikt onze website cookies?

Ja, we gebruiken cookies - onze site bevat essentiële cookies die niet met hen werken. Ze vormen een fundamenteel onderdeel van moderne websites die informatie nodig hebben om op een later tijdstip beschikbaar te maken voor de server, bijvoorbeeld om op te slaan als een gebruiker een bepaalde actie heeft uitgevoerd.

Prestaties Cookies worden ook geplaatst om uw gebruik van onze site te begrijpen, zodat we verbeteringen kunnen aanbrengen waar nodig, ze laten ons bijvoorbeeld zien welke pagina's het populairst zijn en helpen ons onze advertenties te verbeteren.

Sessie Cookies bestaan ​​om uw voorkeuren op te slaan over enkele van de keuzes die u heeft gemaakt - bijvoorbeeld of u de noodzakelijke acties hebt voltooid om een ​​promotie te krijgen. Daar hebben cookies meestal 12 maanden nodig om te verlopen.

We gebruiken ook andere vertrouwde externe services en plug-ins om de Service in te schakelen die cookies om andere redenen kan gebruiken; deze kunnen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, YouTube (onze online videodienstverlener); Twitter (aanbieder van socialemediadiensten); Facebook (aanbieder van sociale media-diensten); Tapfiliate aangesloten netwerk; CJ Affiliate netwerk; en Google Tag Manager. Ze worden gebruikt om functionaliteit te bieden, bijvoorbeeld als u onze pagina op Facebook 'leuk' vindt.

Deze plug-ins verzenden informatie over de webpagina die u hebt bezocht, uw IP-adres en andere browsergerelateerde informatie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor inhoud of cookies die door deze derden worden aangeboden. Als u wilt begrijpen hoe deze diensten van derden uw persoonlijke gegevens behandelen, dient u het individuele privacybeleid op hun website te raadplegen.

Hoe schakel ik cookies uit?

U kunt het gebruik van cookies op individueel browserniveau regelen. Als u cookies uitschakelt, kunt u nog steeds onze websites bezoeken, maar uw mogelijkheden om bepaalde functies of delen van de websites te gebruiken, kunnen beperkt zijn.

Uw webbrowser heeft normaliter de mogelijkheid om cookies te beheren. Voor meer informatie over het beheren van cookie-instellingen via uw browser:

• Google Chrome

Klik hier voor informatie over de modus "Incognito" en het beheren van cookie-instellingen in Chrome;
    • Mozilla Firefox

Klik hier voor informatie over de "Private Browsing" -instellingen en het beheer van cookies in Firefox;
    • Internet Explorer

Klik hier voor informatie over "InPrivate" en het beheren van cookie-instellingen in Internet Explorer
    • Safari

Klik hier voor meer informatie over "Privénavigatie" en het beheren van cookie-instellingen in Safari.

Als u meer wilt weten over cookies, of hoe u ze kunt besturen, uitschakelen of verwijderen, gaat u naar http://www.aboutcookies.org voor gedetailleerde informatie. Daarnaast staan ​​bepaalde advertentienetwerken van derden, waaronder Google, toe dat gebruikers zich afmelden of voorkeuren aanpassen die zijn gekoppeld aan uw surfen op het internet. Klik hier voor meer informatie over deze functie van Google.