Mijn VPN wordt geblokkeerd op uw site

Volgen

Bedankt voor het bezoeken van Fanatical.com

Als u onze site heeft bezocht en uw bezoek heeft geblokkeerd, hebben we mogelijk vastgesteld dat uw IP-adres deel uitmaakt van een anoniem VPN- of ander proxy-systeem.

Voor toegang tot onze site raden we u aan dergelijke services uit te schakelen en een bezoek te brengen aan het gebruik van de standaardinstellingen van uw internetprovider.

Er zijn veel redenen waarom we het gebruik van VPN's beperken, ze zijn voor een deel;

• Om de controle van een klein aantal gebruikers aan te scherpen door veel verschillende bestellingen voor niet-persoonlijk gebruik te plaatsen.
    • Om ervoor te zorgen dat elke regio-sleutel die u koopt in uw eigen land werkt.

Hoewel we VPN's niet volledig hebben geblokkeerd, hebben we stappen gezet om ervoor te zorgen dat providers die problemen veroorzaken tot een absoluut minimum beperkt blijven.

Als u denkt dat u geen VPN of proxy gebruikt, controleert u uw browser-extensies omdat sommige (bijvoorbeeld AdGuard) effectief werken zoals een VPN, dus het probleem kan worden opgelost door ze uit te schakelen.

Als u dit wilt bespreken, opent u een supportticket en geeft u uw e-mailadres voor uw account door.