Betalingsprocessor omlaag

31 oktober 2018 09:20 (Britse tijd)

Onze betalingsprocessor, Adyen, heeft een storing ondervonden, wat betekent dat we momenteel niet in staat zijn om de bestelling te verwerken.

Symptomen variëren, en omvatten:

• De knop "SECURE CHECKOUT" blijft "REDIRECTING" staan
    • https://live.adyen.com meldt "Deze pagina is tijdelijk niet beschikbaar."
    • Er zijn geen betaalmethoden beschikbaar waaruit u kunt kiezen

Adyen is op de hoogte van dit probleem en werkt dringend aan de implementatie van een oplossing - we zijn niet de enige verkoper die door dit probleem wordt getroffen.

De statuspagina van Adyen, waarmee ze updates plaatsen, is: https://www.adyen.com/status .