Fanatical Assistant - Wat is het, hoe gebruik ik het en andere veelgestelde vragen

Volgen

De Fanatical Assistant is beschikbaar voor zowel Chrome als FireFox via de Chrome Web Store en de Firefox Add-on Manager .

Gebruik de Fanatical Assistant om betere prijzen te krijgen voor games en ontvang kortingsbonnen die exclusief voor jou zijn! Het zal je surfervaring niet vertragen - indien van toepassing (zie hieronder) worden anonieme prijsopzoeken gedaan nadat de pagina is gedownload.

Deze eenvoudig te gebruiken extensie geeft automatisch een melding wanneer een game die u bekijkt goedkoper is bij Fanatical. Het beste van alles is dat het je exclusieve promocodes (kortingsbonnen) biedt, zodat je je gamebibliotheek kunt laten groeien zonder een gat in je portemonnee te verbranden.

Hier zijn slechts enkele van de vele voordelen van het installeren van Fanatical Assistant:

• Bespaar tijd en geld met zoeken naar de beste deals voor games - ontvang direct een melding in uw browser wanneer Fanatical de beste prijs heeft
    • Exclusieve couponcodes voor u. Hoe leuk zijn wij ?!
    • Synchroniseer en voeg je Steam-verlanglijstje toe aan Fanatical, zodat je nooit meer heel veel mist
    • Mis nooit meer een deal. Ontvang de beste Steam-game en bundel deals die elke dag direct rechtstreeks in uw browser worden bezorgd.
    • Prijscontroles zijn anoniem - u hoeft zich niet bij een account aan te melden om de assistent te gebruiken

Na de installatie klikt of tikt u op het pictogram Fanatical in de werkbalk van uw browser om de instellingen te wijzigen of de huidige aanbiedingen te bekijken en klik /tik vervolgens op een aanbieding waarin u bent geïnteresseerd om die pagina te openen:

De fanatieke assistent configureren

Klik /tik op het tandwielpictogram "Instellingen" in het venster van de Fanatical Assistant (hierboven in rood gemarkeerd) om configuratie-opties op te roepen:

Pas inhoud aan

Selecteer de categorieën van aanbiedingen die u in het pop-upvenster Fanatical Assistant wilt weergeven, de opties bevatten momenteel:

• Top verkopers
    • Aanbevolen deals
    • coupons
      Sommige kortingsbonnen zijn alleen beschikbaar via de Fanatical Assistant en werken alleen vanuit browsers waar de Fanatical Assistant is geïnstalleerd
    • bundels
    • Nieuwe uitgaven
    • Komt binnenkort
    • Eindigt binnenkort

Prijsmeldingen

De Fanatical Assistant kan u (via een informatiebalk bovenaan uw browser) op de hoogte brengen van aanbiedingen die beschikbaar zijn op fanatical.com met betrekking tot de pagina die u bekijkt, zoals hieronder weergegeven:

De prijzen worden weergegeven in de valuta waarin de betaling wordt uitgevoerd via Fanatical.com met een geschatte lokale valuta-waarde (als dat anders is) en nemen het beste op van alle beschikbare kortingsbonnen die kunnen worden gebruikt met het spel.

Klik gewoon op de knop 'Meer informatie' om het spel te bekijken of te kopen via Fanatical.com:

Gebruik de knop 'Toevoegen aan winkelwagentje' om het spel toe te voegen aan je Fanatical.com-winkelwagentje en automatisch de best beschikbare kortingsbon toe te passen om de beste deal te krijgen!

U kunt configureren of de Fanatical Assistant u moet waarschuwen:

• Tijdens het bladeren door andere wereldwijde game-winkels (inclusief de Steam Store) vanaf "Is er een deal". U kunt ook kiezen of u altijd Fanatical.com-aanbiedingen wilt weergeven of alleen wanneer Fanatical.com goedkoper is dan de huidige winkelsite.
    • Bij het zoeken naar games op Google of Bing - als de zoekresultaten 'Steam Powered' of 'Video Game' (of regionale equivalenten) bevatten, controleert de Fanatical Assistant naar wedstrijden op fanatical.com als u 'Zoekmachines' heeft toegestaan bewaakt
    • Bij het bekijken van gameplay-video's (getagd "game") op YouTube of Twitch zal de Fanatical Assistant controleren op matches bij fanatical.com als je "Videos" hebt laten controleren (we zullen niet controleren of je toevallig video's over , zeg, "kippen"!)

Verlanglijst synchroniseren

Configureer of een vraag om je Steam Verlanglijst te synchroniseren met je Fanatical.com-verlanglijstje wordt weergegeven wanneer je door je Steam Wishlist bladert en of Steam-games die al in je bibliotheek staan ​​automatisch worden verwijderd van je Fanatical.com-verlanglijstje:

Om je Steam en Fanatical Wishlists te synchroniseren ... Ga in een browser waarin je de Fanatical Assistant hebt geïnstalleerd naar je Steam Wishlist in je browser op https://store.steampowered.com/wishlist/ en zorg dat je bent ingelogd in zowel je Fanatical- als Steam-accounts - de Fanatical Assistant zal vragen om je verlanglijst te synchroniseren, zoals hieronder te zien is ...

De fanatieke assistent verwijderen

U kunt de Fanatical Assistant op de volgende pagina's uitschakelen of verwijderen (de-installeren), afhankelijk van uw webbrowser:

• Chrome of selecteer Menu, Meer hulpmiddelen, Extensies
    • Firefox , of selecteer Menu, Add-ons

Neem contact op met de klantenservice

Feedback verzenden

Laat ons weten wat je denkt en hoe kan de Fanatical Assistant verbeteren!

Juridische opmerkingen

Door deze extensie te gebruiken, gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van Fanatical en de Algemene voorwaarden van de Fanatical Assistant . Heeft u nog iets nodig of wilt u meer over ons leren? Bezoek het Fanatical Help Center .