Fanatieke assistent - wat is het, hoe gebruik ik het en andere veelgestelde vragen

Volgen

De Fanatical Assistant is beschikbaar voor zowel Chrome als FireFox via de Chrome Web Store en Firefox Add-ons Manager .

Als je hebt bijgewerkt naar de nieuwe Microsoft Edge op basis van Chromium , kun je de Fanatical Assistant installeren vanuit de Chrome Web Store nadat je eerst extensies van andere winkels hebt toegestaan: Klik op de knop "Instellingen en meer" (of druk op "Alt" + "F "), selecteer" Extensies "en schakel" Extensies van andere winkels toestaan "in. Ga vervolgens naar de Chrome store-pagina van de Fanatical Assistant en klik op" Toevoegen aan Chrome ".

Gebruik de Fanatical Assistant om betere prijzen voor games te krijgen en ontvang couponcodes die exclusief voor u zijn! Het zal uw surfervaring niet vertragen - indien van toepassing (zie hieronder) worden anonieme prijsopzoeken gedaan nadat de pagina is gedownload.

Deze eenvoudig te gebruiken extensie waarschuwt je automatisch wanneer een game die je bekijkt goedkoper is bij Fanatical. Het beste van alles, het biedt u exclusieve promotiecodes (coupons) zodat u uw gamebibliotheek kunt laten groeien zonder een gat in uw portemonnee te verbranden.

Hier zijn slechts enkele van de vele voordelen van het installeren van Fanatical Assistant:

• Bespaar tijd en geld bij het zoeken naar de beste deals voor games - ontvang direct een melding in je browser wanneer Fanatical de beste prijs heeft
    • Exclusieve couponcodes voor u. Hoe leuk zijn we ?!
    • Synchroniseer en voeg je Steam-verlanglijst toe aan Fanatical zodat je nooit meer veel mist
    • Mis nooit meer een deal. Ontvang elke dag de beste Steam-spellen en bundelaanbiedingen rechtstreeks in uw browser.
    • Prijscontroles zijn anoniem - u hoeft niet in te loggen op een account om de assistent te gebruiken

Eenmaal geïnstalleerd, klik of tik op het Fanatical-pictogram in de werkbalk van uw browser om instellingen te wijzigen of huidige aanbiedingen te bekijken en klik /tik vervolgens op een aanbieding waarin u geïnteresseerd bent om die pagina te openen:

De Fanatical Assistant configureren

Klik /tik op het tandwielpictogram "Instellingen" in het venster Fanatical Assistant (hierboven rood gemarkeerd) om configuratie-opties op te roepen:

Inhoud aanpassen

Selecteer welke categorieën aanbiedingen u wilt weergeven in het pop-upvenster Fanatical Assistant, opties die momenteel zijn:

• Top verkopers
    • Aanbevolen aanbiedingen
    • coupons
      Sommige kortingsbonnen zijn alleen beschikbaar via de Fanatical Assistant en werken alleen in browsers waarin de Fanatical Assistant is geïnstalleerd
    • bundels
    • Nieuwe uitgaven
    • Komt binnenkort
    • Eindigt binnenkort

Prijsmeldingen

De Fanatical Assistant kan u (met behulp van een informatiebalk bovenaan uw browser) waarschuwen voor aanbiedingen die beschikbaar zijn op fanatical.com met betrekking tot de pagina die u bekijkt, zoals hieronder weergegeven:

Prijzen worden weergegeven in de valuta waarin de betaling via Fanatical.com is verwerkt met een geschatte waarde in de lokale valuta (als dat anders is) en bevatten de beste beschikbare coupons die met het spel kunnen worden gebruikt.

Klik op de knop 'Meer informatie' om de game te bekijken of kopen via Fanatical.com:

Gebruik de knop 'In winkelwagen' om het spel toe te voegen aan je Fanatical.com-winkelwagen en pas automatisch de best beschikbare coupon toe om de beste deal te krijgen!

U kunt configureren of de Fanatical Assistant u moet waarschuwen:

• Tijdens het browsen in andere wereldwijde game-winkels (inclusief de Steam Store) vanaf "Is er een deal". U kunt ook kiezen of u Fanatical.com-aanbiedingen altijd wilt weergeven of alleen wanneer Fanatical.com goedkoper is dan de huidige winkelsite.
    • Bij het zoeken naar games op Google of Bing - als de zoekresultaten "Steam Powered" of "Video Game" (of regionale equivalenten) bevatten, zal de Fanatical Assistant controleren op wedstrijden op fanatical.com als u toestemming hebt gegeven voor "Search Engine" bewaakt
    • Bij het bekijken van gamevideo's (getagd als "game") op YouTube of Twitch controleert de Fanatical Assistant of er wedstrijden zijn op fanatical.com als je hebt toegestaan dat "Videos" worden gecontroleerd (we zullen niet controleren of je toevallig video's bekijkt over zeg "kippen"!)

Verlanglijstsynchronisatie

Configureer of een prompt om uw Steam-verlanglijst te synchroniseren met uw Fanatical.com-verlanglijst wordt weergegeven wanneer u door uw Steam-verlanglijst bladert en of Steam-games die al in uw bibliotheek staan, automatisch worden verwijderd van uw Fanatical.com-verlanglijst:

Om je Steam- en Fanatical-verlanglijstjes te synchroniseren ... In een browser waarin je de Fanatical Assistant hebt geïnstalleerd, ga je naar je Steam-verlanglijst in je browser op https://store.steampowered.com/wishlist/ en zorg je dat je bent ingelogd in zowel je Fanatical- als Steam-accounts - de Fanatical Assistant vraagt je om je verlanglijst te synchroniseren zoals hieronder getoond ...

Opmerking: als er niets gebeurt wanneer u op de knop "SYNC MY WISHLIST" klikt, probeer dan de extensie Fanatical Assistant te verwijderen en opnieuw te installeren en zorg ervoor dat u de gevraagde machtigingen krijgt.

De Fanatical Assistant verwijderen

U kunt de Fanatical Assistant op de volgende pagina's uitschakelen of verwijderen (verwijderen), afhankelijk van uw webbrowser:

• Chrome , of selecteer Menu, Meer tools, Extensies
    • Firefox , of selecteer Menu, Add-ons

Neem contact op met de klantenservice

Feedback verzenden

Laat ons weten wat je denkt en hoe je de Fanatical Assistant kunt verbeteren!

Wettelijke opmerkingen

Door deze extensie te gebruiken, gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van Fanatical en de Algemene voorwaarden van de Fanatical Assistant . Iets anders nodig of wilt u meer over ons leren? Bezoek het Fanatical Helpcentrum .