Fanatical Assistant - Wat is het, hoe gebruik ik het en andere veelgestelde vragen

Volgen

De Fanatical Assistant is beschikbaar voor zowel Chrome als FireFox via de Chrome Web Store en de Firefox Add-ons Manager .

Als je hebt geüpdatet naar de nieuwe Microsoft Edge op basis van Chromium , kun je de Fanatical Assistant installeren vanuit de Chrome Web Store nadat je eerst extensies van andere winkels hebt toegestaan: klik op de knop "Instellingen en meer" (of druk op "Alt" + "F "), selecteer" Extensies "en schakel" Extensies van andere winkels toestaan "in, ga vervolgens naar de Chrome-winkelpagina van de Fanatical Assistant en klik op" Toevoegen aan Chrome ".

Gebruik de Fanatical Assistant voor betere prijzen voor games en ontvang couponcodes die exclusief voor jou zijn! Het zal uw browse-ervaring niet vertragen - indien van toepassing (zie hieronder) worden anonieme prijszoekopdrachten uitgevoerd nadat de pagina is gedownload.

Deze gebruiksvriendelijke extensie laat je automatisch weten wanneer een game die je aan het bekijken bent goedkoper is bij Fanatical. Het beste van alles is dat het u exclusieve promotiecodes (coupons) biedt, zodat u uw gamebibliotheek kunt laten groeien zonder een gat in uw portemonnee te verbranden.

Hier zijn slechts enkele van de vele voordelen van het installeren van Fanatical Assistant:

• Bespaar tijd en geld door te zoeken naar de beste deals voor games - ontvang direct een melding in je browser wanneer Fanatical de beste prijs heeft
    • Exclusieve couponcodes voor jou. Hoe aardig zijn we ?!
    • Synchroniseer en voeg je Steam-verlanglijst toe aan Fanatical, zodat je nooit meer veel mist
    • Mis nooit meer een deal. Ontvang de beste Steam-game- en bundeldeals, elke dag rechtstreeks in je browser.
    • Prijscontroles zijn anoniem - u hoeft niet op een account in te loggen om de assistent te gebruiken

Na de installatie klikt of tikt u op het Fanatical-pictogram in de werkbalk van uw browser om instellingen te wijzigen of huidige aanbiedingen te bekijken en vervolgens klikt /tikt u op een aanbieding waarin u geïnteresseerd bent om die pagina te openen:

De Fanatical Assistant configureren

Klik /tik op het tandwielpictogram "Instellingen" in het venster van de Fanatical Assistant (hierboven rood gemarkeerd) om configuratieopties op te roepen:

Pas inhoud aan

Selecteer welke categorieën aanbiedingen u wilt laten verschijnen in het pop-upvenster Fanatical Assistant, de opties omvatten momenteel:

• Top verkopers
    • Aanbevolen aanbiedingen
    • Coupons
      Sommige kortingsbonnen zijn alleen beschikbaar via de Fanatical Assistant en werken alleen vanuit browsers waarin de Fanatical Assistant is geïnstalleerd
    • Bundels
    • Nieuwe uitgaven
    • Binnenkort beschikbaar
    • Eindigt binnenkort

Prijsmeldingen

De Fanatical Assistant kan u (via een informatiebalk bovenaan uw browser) waarschuwen voor aanbiedingen die beschikbaar zijn op fanatical.com met betrekking tot de pagina die u bekijkt, zoals hieronder weergegeven:

Prijzen worden weergegeven in de valuta waarin de betaling via Fanatical.com wordt gedaan met een geschatte lokale valuta (als dat anders is) en bevatten de beste beschikbare coupons die met het spel kunnen worden gebruikt.

Klik gewoon op de knop 'Meer informatie' om de game te bekijken of te kopen via Fanatical.com:

Gebruik de knop "Toevoegen aan winkelwagentje" om het spel toe te voegen aan je Fanatical.com-winkelwagentje en pas automatisch de best beschikbare coupon toe om de beste deal te krijgen!

Je kunt instellen of de Fanatical Assistant je moet waarschuwen:

• Tijdens het bladeren door andere wereldwijde game-winkels (inclusief de Steam Store) vanaf "Is er een deal". U kunt ook selecteren of u altijd Fanatical.com-aanbiedingen wilt tonen of alleen wanneer Fanatical.com goedkoper is dan de huidige winkelsite.
    • Bij het zoeken naar games op Google of Bing - als de zoekresultaten 'Steam Powered' of 'Video Game' (of regionale equivalenten) bevatten, zal de Fanatical Assistant controleren op overeenkomsten op fanatical.com als je 'Search Engines' hebt toegestaan gecontroleerd
    • Bij het bekijken van gameplay-video's (getagd "game") op YouTube of Twitch controleert de Fanatical Assistant op wedstrijden op fanatical.com of je "Videos" hebt gemonitord (we zullen niet controleren of je toevallig video's bekijkt over zeg "kippen"!)

Verlanglijst synchroniseren

Configureer of een prompt om je Steam-verlanglijst te synchroniseren met je Fanatical.com-verlanglijst wordt weergegeven wanneer je door je Steam-verlanglijst bladert en of Steam-games die al in je bibliotheek staan automatisch worden verwijderd uit je Fanatical.com-verlanglijst:

Om je Steam- en fanatieke verlanglijsten te synchroniseren ... Ga in een browser waarin je de Fanatical Assistant hebt geïnstalleerd naar je Steam-verlanglijst in je browser op https://store.steampowered.com/wishlist/ en zorg ervoor dat je bent ingelogd in zowel je Fanatical- als Steam-account - de Fanatical Assistant zal je vragen om je verlanglijst te synchroniseren, zoals hieronder weergegeven ...

Opmerking: als er niets gebeurt wanneer u op de knop "SYNC MY WISHLIST" klikt, probeer dan de Fanatical Assistant-extensie te verwijderen en opnieuw te installeren, zorg ervoor dat u de gevraagde machtigingen verleent.

De Fanatical Assistant verwijderen

Afhankelijk van uw webbrowser kunt u de Fanatical Assistant als volgt uitschakelen of verwijderen (verwijderen):

• Chrome : Selecteer 'Menu', 'Meer tools, extensies', klik op de knop 'Verwijderen' die is gekoppeld aan de 'Fanatical Assistant'
    • Firefox : Selecteer "Menu", "Add-ons", klik op de knop "..." die is gekoppeld aan "Fanatical Assistant" en selecteer "Verwijderen"

Neem contact op met de klantenservice

Feedback verzenden

Laat ons weten wat je ervan vindt en hoe de Fanatical Assistant kan worden verbeterd!

Juridische opmerkingen

Door deze extensie te gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Fanatical en de algemene voorwaarden van de Fanatical Assistant . Heeft u nog iets nodig of wilt u meer over ons weten? Bezoek het Fanatical Help Center .