Fanatical Assistant - Algemene voorwaarden

Volgen

Gebruiksvoorwaarden

Bijgewerkt: 16 juli 2018

Lees aandachtig de Fanatical Assistant Gebruiksvoorwaarden en de Algemene Voorwaarden (de "Overeenkomst") voor de relevante Fanatical website waarvoor de Fanatical Assistant door u is of zal worden geconfigureerd (elk een "Applicable Site") alvorens de Fanatical Assistant te installeren of te gebruiken. Fanatical assistent. Zie de Algemene voorwaarden van Fanatical.com voor gebruik met www.fanatical.com . Door op de knop "Installeren" te klikken (indien van toepassing) of door de Fanatical Assistant te installeren, activeren, activeren, gebruiken of op een andere manier te gebruiken, aanvaardt u en gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan deze Overeenkomst. Als u niet aan deze Overeenkomst gebonden wilt zijn, klik dan niet op "Installeren" en installeer, activeer, activeer of gebruik anderszins de Fanatical Assistant niet.

1. Over de Fanatical Assistant

De Fanatical Assistant is een reeks softwaretoepassingen die uw online winkelervaring aanvullen. De Fanatical Assistant (samen met eventuele updates of upgrades, de "Fanatical Assistant") wordt aangeboden door Focus Multimedia Limited (een dergelijke entiteit, samen met haar gelieerde ondernemingen, "Fanatical", "wij", "ons" of "onze") indien geconfigureerd voor gebruik met www.fanatical.com . U kunt er ook voor kiezen om de Fanatical Assistant op elk moment opnieuw in te stellen voor een andere Fanatical website. Op deze manier gaat u ermee akkoord gebonden te zijn aan de gebruiksvoorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van de Fanatical Assistant bij elke toepasselijke Site .

2. Fanatical Assistant-informatie

Fanatical weet dat u geeft om hoe informatie over u wordt verzameld en verwerkt en we stellen het op prijs dat u erop vertrouwt dat we dit zorgvuldig en verstandig zullen doen. Zie Over Fanatical Assistant Privacy voor informatie over de manier waarop we uw persoonlijke gegevens verwerken. Bij gebruik van de Fanatical Assistant met www.fanatical.com , zie onze fanatical.com privacybeleid , onze Cookies Policy .

3. Aanvullende bepalingen

Deze Fanatical Assistant Gebruiksvoorwaarden omvatten de Algemene voorwaarden voor de toepasselijke site.

4. Wijziging

Fanatical behoudt zich het recht voor om deze Overeenkomst te allen tijde te wijzigen door de herziene voorwaarden op de betreffende site te plaatsen en /of u via de Fanatical Assistant op de hoogte te stellen van dergelijke wijzigingen.

5. Software

De Fanatical Assistant gebruikt bepaalde software zoals hier beschreven.

6. Beëindiging

U kunt deze Overeenkomst op elk moment beëindigen door de Fanatical Assistant te verwijderen of uit te schakelen. Bovendien zullen uw rechten onder deze Overeenkomst automatisch worden beëindigd als u zich niet houdt aan de bepalingen van deze Overeenkomst of als Fanatical de Fanatical Assistant beëindigt. In geval van beëindiging, moet u stoppen met het gebruik van de Fanatical Assistant. Fanatical kan ook uw recht om de Fanatical Assistant te allen tijde te beëindigen, beëindigen en in dat geval kan het worden gewijzigd om het onbruikbaar te maken.

Over Fanatical Assistant Privacy

Bijgewerkt: 16 juli 2018

Om Fanatical assistent en Fanatical marketing, producten en diensten te bedienen, te bieden en te verbeteren, verzamelt en verwerkt Fanatical Assistant browse-informatie (URL's, zoektermen, zoekresultaten, paginametadata en beperkte pagina-inhoud) van websites waarvoor we mogelijk relevante informatie hebben product of dienstaanbevelingen. Fanatical Assistant verbindt deze informatie niet met uw Fanatical-account, behalve wanneer u met Fanatical Assistant communiceert (bijvoorbeeld wanneer u op een vergelijkingsresultaat klikt om het product of de service op Fanatical te bekijken).
    Als aanvulling op onze fanatical.com privacybeleid , hier is een beschrijving van de soorten persoonlijke informatie Fanatical Assistant processen:

1. Informatie die we automatisch verzamelen. Fanatical Assistant verzamelt automatisch informatie over websites die u bekijkt, waar we mogelijk relevante product- of serviceaanbevelingen hebben wanneer u geen interactie hebt met Fanatical Assistant. Wij verbinden deze informatie niet met uw Fanatical account, behalve wanneer u interactie hebt met de Fanatical Assistant, zoals beschreven in "Informatie die wij verzamelen wanneer u met een Fanatical assistent samenwerkt" hieronder. Deze informatie wordt gebruikt om de vergelijkingsfuncties van Fanatical Assistant, en Fanatical marketing, producten en diensten (inclusief voor bedrijfsanalyses en fraudedetectie) te bedienen, te bieden en te verbeteren. We verzamelen en verwerken bijvoorbeeld de URL, paginametadata en beperkte pagina-inhoud van de website die u bezoekt om een ​​vergelijkbaar Fanatical-product of -service voor u te vinden, samen met algemene informatie over uw browser en besturingssysteem.

2. Informatie die we verzamelen wanneer u interactie hebt met Fanatical Assistant: wanneer u interactie hebt met Fanatical Assistant, verbinden we browsegegevens met uw Fanatical Account. In deze gevallen fungeert Fanatical Assistant als een uitbreiding van de Fanatical winkelervaring en verwerkt uw persoonlijke informatie in overeenstemming met het Privacybeleid . U kunt bijvoorbeeld communiceren met het pictogram van Fanatical Assistant, meldingsfuncties of andere vergelijkingsfuncties van Fanatical Assistant om het product of de service die u bekijkt op websites te verkennen en te vergelijken met Fanatical-producten en -diensten. In deze gevallen verzamelen en verwerken wij browse-informatie met betrekking tot de Fanatical Assistant-functies waarmee u communiceert (inclusief informatie over de website die u hebt bezocht, het vergeleken product of de service, uw Fanatical-account en uw zoekopdracht).

Welke keuzes heb ik? U kunt de verzameling van "Informatie die we verzamelen wanneer u met een Fanatical assistent samenwerkt" beheren door de relevante Fanatical Assistant-functies in uw Fanatical Assistant-instellingen uit te schakelen. U kunt ook de verzameling van "Informatie die we automatisch verzamelen" beheren door de Comparison-instellingen configureren uit te schakelen.

Fanatical Assistant Licenties van derden

Fanatical Assistant bevat de volgende software /licenties van derden:

• Axios
      Copyright 2014-heden, Matt Zabriskie
    • Date-fns
      Auteursrecht 2018, Sasha Koss
    • Lodash
      Auteursrecht 2012-2015, Stichting Dojo
    • Gebaseerd op Underscore.js 1.7.0,
      Copyright 2009-2015 Jeremy Ashkenas, DocumentCloud en Investigative Reporters & Editors
    • Reageer
      Copyright (c) 2013-heden, Facebook, Inc.
    • Reactstrap
      Copyright 2016-heden, Eddy Hernandez, Chris Burrell, Evan Sharp
    • Redux
      Copyright (c) 2015-heden, Dan Abramov

Toestemming wordt hierbij gratis verleend aan een persoon die een exemplaar van deze software en bijbehorende documentatiebestanden (de "Software") verkrijgt om zonder beperkingen in de Software te handelen, inclusief maar niet beperkt tot de rechten om te gebruiken, kopiëren, wijzigen, samenvoegen , kopieën van de Software publiceren, distribueren, in sublicentie geven en /of verkopen en personen aan wie de Software is geleverd dit toestaan, onder de volgende voorwaarden:
    De bovenstaande copyrightkennisgeving en deze toestemmingsverklaring moeten worden opgenomen in alle kopieën of substantiële delen van de Software.

DE SOFTWARE WORDT GELEVERD "IN DE HUIDIGE STAAT", ZONDER ENIGE VORM VAN GARANTIE, EXPLICIET OF IMPLICIET, INCLUSIEF MAAR NIET BEPERKT TOT DE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID, GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL EN NIET-INBREUK. IN GEEN GEVAL KUNNEN DE AUTEURS OF COPYRIGHTHOUDERS AANSPRAKELIJK WORDEN GESTELD VOOR CLAIMS, SCHADE OF ANDERE AANSPRAKELIJKHEID, HETZIJ BIJ EEN ACTIE VAN CONTRACT, ONRECHTMATIGE DAAD OF ANDERSZINS, VOORTVLOEIEND UIT, IN OF MET BETREKKING TOT DE SOFTWARE OF HET GEBRUIK OF ANDERE HANDELINGEN IN DE SOFTWARE.