Hoe activeer ik mijn keyless Ubisoft Uplay-aankoop?

Volgen

Belangrijke aantekeningen

• Je kunt Uplay geen sleutelloze geactiveerde inhoud van het ene Uplay-account naar het andere geven - de inhoud wordt toegevoegd aan het Uplay-account waarmee je inlogt tijdens het activeringsproces en blijft in dat account.
      Als het Uplay-account waarmee u inlogt al eigenaar is van de inhoud, gaat de nieuwe inhoud verloren.
    • We zijn op de hoogte van een probleem bij Ubisoft waarbij een promotie voor de Uplay + -abonnementsservice soms wordt weergegeven nadat je je hebt aangemeld bij je Uplay-account vanuit je fanatical.com-bestelling en als dit gebeurt, kun je het activeringsproces niet voltooien - we hebben dit probleem gemeld aan Ubisoft.
      Klik, totdat een oplossing door Ubisoft is geïmplementeerd, terug naar de fanatical.com-bestelling, vernieuw de pagina (F5) en klik om het activeringsproces opnieuw te starten - mogelijk moet je dit herhalen totdat de Uplay + -promotie niet wordt weergegeven.
      Het spijt ons oprecht voor het ongemak dat dit veroorzaakt, maar de oplossing valt buiten onze directe controle.
    • Houd er rekening mee dat Uplay DLC geen inhoud aan het basisspel toevoegt als dat basisspel wordt geactiveerd via een ander platform zoals Steam.
    • Om je nieuwe Ubisoft-game te gebruiken, moet je de Uplay-gameclient op je pc hebben geïnstalleerd.
    • LOGIN FOUT
      Als uw inlogpoging niet succesvol is ("Inlogfout" of "Ongeldige e-mail of wachtwoord") en u zeker weet dat de details correct zijn, controleer dan of uw webbrowser niet is geconfigureerd om cookies van derden te weigeren (welke iPhone /iPad Safari zal het standaard doen) en probeer het opnieuw of in een andere webbrowser.

Stap 1 - Voeg de game toe aan je UPlay-account

1. Om de game aan je Uplay-account toe te voegen, klik je op de knop 'Inloggen op Ubisoft'.
    2. Als je al bent ingelogd op een Uplay-account, kun je klikken om door te gaan en de game toevoegen aan het reeds ingelogde Uplay-account of op "Niet jij?" om het spel toe te voegen aan een ander Uplay-account.
      NOTITIE:
      • Je kunt Uplay geen sleutelloze geactiveerde inhoud van het ene Uplay-account naar het andere geven - de inhoud wordt toegevoegd aan het Uplay-account waarmee je inlogt tijdens het activeringsproces en blijft in dat account.
      • Als het Uplay-account waarmee u inlogt al eigenaar is van de inhoud, gaat de nieuwe inhoud verloren.
    3. U krijgt het Ubisoft-inlogvenster te zien waarin u de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw Ubisoft-account kunt invoeren.
      Als je nog geen Ubisoft-account hebt, kun je klikken op 'Een Ubisoft-account maken' en de stappen volgen die Ubisoft presenteert.
      Opmerkingen:
      • Als uw inlogpoging niet succesvol is ("Inlogfout" of "Ongeldige e-mail of wachtwoord") en u zeker weet dat de details correct zijn, controleer dan of uw webbrowser niet is geconfigureerd om cookies van derden te weigeren (welke iPhone /iPad Safari zal het standaard doen) en probeer het dan opnieuw of in een andere webbrowser.
      • Controleer ook op webbrowser-extensies of add-ons (inclusief adBlockers, zoals Ghostery) die de opening van het Uplay-aanmeldingsvenster vanaf uw fanatical.com-oderpagina kunnen blokkeren.
    4. Als Uplay je een pagina laat zien waarin hun nieuwe "Uplay +" -abonnementsservice wordt gepromoot, kun je het activeringsproces niet voltooien - we hebben dit probleem aan Ubisoft gemeld.
      Totdat een oplossing door Ubisoft is geïmplementeerd, alstublieft:
      • Klik terug naar de bestelling op fanatical.com
      • Ververs de pagina (F5)
      • Start het activeringsproces opnieuw op - mogelijk moet u dit herhalen totdat de Uplay + -promotie niet wordt weergegeven.
    5. Nadat je bent ingelogd, zie je het woord 'Activeren', dit betekent dat de game wordt toegevoegd aan je Ubisoft-account.
      part3 _-_ Tijdens_activering.png
      Opmerkingen:
      • Als het scherm niet vordert van "Activeren ...", probeer het dan in een andere webbrowser of probeer het in de huidige browser na het wissen van cookies en neem dan contact met ons op als het probleem aanhoudt.

Stap 2 - Installeer de Uplay-client op uw pc en log in

1. Als je nog geen kopie van de Uplay-client hebt geïnstalleerd, download en installeer deze dan van https://uplay.ubi.com , klik op ' Nu downloaden' om de uplayinstaller.exe te downloaden en voer deze uit /open om de Uplay-client.
    2. Zodra Uplay is geïnstalleerd, voert u de Uplay-client uit en ziet u het inlogscherm:
    3. Log in op UPlay
    4. Je zult zien dat je game wordt vermeld in het gedeelte 'Games' van de Uplay-client.
      Opmerkingen:
      • Als de game niet wordt weergegeven in de sectie 'Mijn games' van je Uplay-client:
        • Controleer opnieuw na het opnieuw opstarten van Windows en de Uplay-client.
        • Bekijk de "UNINSTALLED" of "HIDDEN" sectie van de gamebibliotheek van je Uplay-client.
        • Neem rechtstreeks contact op met Ubisoft Uplay-ondersteuning via https://support.ubi.com/en-gb/ en stuur hen een kopie van uw bestand "C: \ Program Files (x86) \ Ubisoft \ Ubisoft Game Launcher \ logs \ launcher_log.txt" (merk op dat de locatie van het bestand kan variëren, afhankelijk van waar je de Uplay Client Game Launcher hebt geïnstalleerd), zodat ze je accountactivaties kunnen controleren.
          Als Ubisoft Uplay-ondersteuning het probleem niet kan oplossen, neem dan contact met ons op met de tekst van uw correspondentie met Uplay

Lees dit artikel voor meer informatie over de Uplay-client, hoe u een game kunt installeren, verwijderen of verifiëren.

Als je bij het starten van het spel een cd-sleutel moet invoeren, lees dan zijn artikel .