Ik heb een "inwisselcode" ontvangen - hoe gebruik ik deze?

Volgen

Wat zijn inwisselcodes?

Af en toe verspreiden we codes die kunnen worden ingewisseld op https://www.fanatical.com/en/redeem-code om een ​​of meer door ons gekozen spellen te ontvangen.

Opmerkingen:

• U moet zich aanmelden of inloggen op uw fanatical.com-account
    • Elke code is uniek en kan eenmaal worden gebruikt

Hoe werken inwisselcodes?

Nadat u de code hebt verzonden, toont de site de game (s) die we leveren en klikt u om te bevestigen dat u deze wilt ontvangen. Wanneer u dit doet, wordt de code ingewisseld.

Vervolgens wordt een "nullast" -order voor de game (s) gemaakt en gekoppeld aan het e-mailadres waarmee u bent aangemeld. De volgorde wordt weergegeven en u kunt klikken om de spelsleutel (en) weer te geven. U kunt de volgorde en sleutels later opnieuw bekijken door u aan te melden en vervolgens "Account, Ordergeschiedenis & Sleutels" te selecteren.

Sleutel (s) worden vervolgens gebruikt in de spelomgeving (zoals Steam , Uplay , RockStar Social Club , Elder Scrolls Online en anderen - afhankelijk van het spel) om de game (s) te downloaden, installeren en spelen.

Waarom moet ik een account maken om mijn inwisselcode te gebruiken?

We moeten de geleverde sleutel (s) ergens opslaan, zodat u ze later kunt bekijken mocht u dit moeten doen en zodat we weten wat aan elke persoon is geleverd - hiervoor is een account vereist.

Is er een tijdslimiet voor het gebruik van mijn inwisselcode?

Ja, de meeste inwisselcodes vervallen.

Gewoonlijk wordt de vervaldatum van de code genoteerd naast de inwisselcode, maar deze wordt wel afgeleverd.

Is dit een kortingsboncode?

Inwisselingscodes moeten niet worden verward met kortingsbonnen; u kunt ze niet gebruiken om korting te krijgen op uw winkelwageninhoud via het normale betalingsproces.

Ze zijn gekoppeld aan specifieke spellen, zijn geldig gedurende een specifieke periode en kunnen elk slechts één keer worden gebruikt.