Hoe gebruik ik mijn nieuwe Rockstar-sleutels?

Volgen

Als je een Rockstar-game hebt gekocht (bijvoorbeeld GTA V of LA Noire), moet je deze sleutel activeren via de Rockstar Games-website.

Let op: Rockstar-sleutels worden NIET geactiveerd op Steam

Rockstar-sleutels kunnen worden geactiveerd in de Rockstar Launcher of via de Rockstar-website - beide methoden worden hieronder uitgelegd.

Gebruik van de Rockstar Launcher

1. Als u Rockstar Launcher nog niet hebt geïnstalleerd, download en installeer het dan via https://socialclub.rockstargames.com/rockstar-games-launcher .
    2. Start de Rockstar Launcher en log in op uw Rockstar Social Club-account.
    3. Klik op het pictogram "R" in de rechterbovenhoek en klik op de optie "Code inwisselen":
    4. Voer uw Rockstar Social Club-sleutelcode (van uw bestelling bij fanatical.com) in het formulier in en klik op de knop "CONTROLE" en ga vervolgens door met het activeringsproces: