Hoe gebruik ik mijn nieuwe Rockstar-sleutels?

Volgen

Als je een Rockstar-game hebt gekocht (bijvoorbeeld GTA V of LA Noire), moet je deze sleutel activeren via de Rockstar Games-website.

Let op: Rockstar-sleutels worden NIET geactiveerd op Steam

Om je game op Rockstar te activeren

1. Ga naar https://socialclub.rockstargames.com

2. Als je nog geen Rockstar Social Club-account hebt, klik dan op 'Join Social Club' en meld je aan voor een account als je er nog geen hebt, het is gratis!

Als je al lid bent van de Rockstar Social Club, klik dan op 'Aanmelden' om toegang te krijgen tot je account.

3. Ga naar https://socialclub.rockstargames.com/activate

4. Zorg ervoor dat je bent aangemeld bij Rockstar Social Club als de gebruiker die de game wil bezitten.

5. Zoek de game die je hebt gekocht in de lijst.

6. Druk op "Gebruik Rockstar-code" op deze pagina.

7. Voer de code in die je hebt ontvangen van Fanatical.com in het vakje en druk op 'Activeer'.

8. Je kunt de bestelling vervolgens bevestigen en op 'Downloaden voor Windows' klikken.

9. Hiermee wordt de Setup-tool gedownload. Je kunt dit gebruiken om al je Rockstar-games te installeren en te spelen.