Hoe gebruik ik mijn kortingsbon?

Volgen

Kortingscodes voor fanatical.com en soms vrijgegeven om onze aanbiedingen nog beter te maken!

Ze kunnen worden verstrekt:

• Via de website, in welk geval ze met elk account kunnen worden gebruikt
    • Via de Fanatical Assistant -extensie voor Chrome of Firefox
    • In een e-mail die rechtstreeks naar individuele klanten van fanatical.com wordt verzonden, in welk geval zij:
      • Kan specifiek zijn voor het e-mailadres waarnaar ze zijn verzonden en kan niet worden gebruikt met andere accounts van fanatical.com.
        Als uw couponcode als ongeldig wordt afgewezen, controleert u of u bent aangemeld bij fanatical.com met het e-mailadres waarnaar de couponcode is verzonden.
      • Mag slechts eenmaal worden gebruikt.

Hoe dan ook, kortingscoupons zijn slechts gedurende een bepaalde periode geldig en mogen niet worden gebruikt in combinatie met sommige games en bundels (meestal van specifieke ontwikkelaars, pre-releasetitels, sterdeals of af en toe bundels). Als u een kortingscode probeert te gebruiken met een spel / bundel die niet is toegestaan ​​of als de waarde van het winkelwagentje nadat de korting is toegepast lager is dan de minimale cartwaarde die is toegestaan ​​met de kortingsbon, wordt er naast uw product in het winkelwagentje een bericht weergegeven dat aangeeft de code is niet van toepassing op dat product.

Om een ​​kortingsbon te gebruiken, simpelweg:

1. Voeg alle producten die u wilt kopen toe aan uw winkelwagen
    2. Bekijk uw winkelwagen
    3. Klik op "Een couponcode inwisselen":
    4. Voer vervolgens uw kortingscode in en klik op de knop "Toepassen":
      Winkelwagentje-EnterCouponCode .png
      Codes zijn meestal hoofdlettergevoelig, dus zorg ervoor dat u de code invoert zoals u deze zag / ontving
    5. Controleer of de korting is toegepast en of de cartprijs op de juiste manier is gedaald - als de code niet werkte:
      • Controleer of berichten over producten in uw winkelwagentje incompatibel zijn met de kortingsboncode of dat uw winkelwagen lager is dan het minimum dat vereist is om de kortingscode te gebruiken
      • Als u een unieke kortingsbon per e-mail ontvangt, controleer dan of u bent ingelogd op fanatical.com via het e-mailadres waarnaar de kortingsbon is verzonden
      • Probeer de kortingsbon opnieuw en zorg ervoor dat de juiste hoofdletters / kleine letters worden gebruikt
      • Ga niet verder als u niet tegen de oorspronkelijke prijs wilt kopen - de korting kan niet met terugwerkende kracht worden toegepast
    6. Als het probleem aanhoudt, contact opnemen met ondersteuning , idealiter een schermafbeelding van uw winkelwagentje bijvoegen, maar let in ieder geval op:
      • Een beschrijving van het probleem
      • De items in uw winkelwagen en de totale waarde van uw winkelwagen
      • De kortingscode die je hebt ingevoerd
    7. Wanneer de korting correct is toegepast, klikt u op de knop "VEILIGE AFREKENING" om te betalen en uw sleutels te reserveren voor de weergegeven prijs. Prijzen en sleutels zijn niet gereserveerd totdat u doorgaat met afrekenen.

BELANGRIJKE AANTEKENINGEN

• U kunt niet meerdere kortingsbonnen gebruiken in één keer afrekenen
    • Kortingsbonnen hebben vaak beperkingen, waaronder:
      • Minimale winkelwagenwaarde nadat de korting is toegepast, bijvoorbeeld AUD2.00 / USD2.00 / CAD2.00 / EURO2.00 / GBP2.00
      • Kan niet worden gebruikt met sommige soorten producten, bijvoorbeeld Star Deals, Pre-release titels, Bundels
      • Kan niet worden gebruikt met specifieke titels

Als u probeert een kortingsbon toe te passen terwijl de inhoud van uw winkelwagentje niet voldoet aan de vereisten van de coupon (of uitgesloten producten bevat), krijgt u te horen wanneer u de kortingsbon toepast - controleer zorgvuldig welke korting is toegepast voordat u op "VEILIG AFLEZEN" klikt