"Sorry, we kunnen privé- of beperkte profielen niet controleren" wanneer ik probeer lid te worden van je Steam-groep?

Volgen

Om lid te kunnen worden van onze Steam-groep, vereist Steam dat:

• Het profiel van je Steam-account is 'Openbaar' en NIET 'privé' of 'Alleen van vrienden'.
      Om het profiel van je Steam-account te wijzigen, doe je het volgende in de Steam-clienttoepassing:
      1. Toon eerst je Steam-profiel. Dit kan op verschillende manieren:
        • Klik op de "Profiel" optie die verschijnt wanneer je je muis over je Steam gebruikersnaam beweegt rechts van het woord "COMMUNITY":
        • Klik in de rechterbovenhoek op de naar beneden wijzende pijl naast de gebruikersnaam van je Steam-account en klik vervolgens op "Profiel bekijken":
      2. Klik op de knop "Profiel bewerken":
      3. Klik op de link "Mijn privacyinstellingen":
      4. Stel 'Mijn profiel' in op 'Openbaar'
      5. Bekijk de subinstellingen en wijzig ze indien nodig
    • Je hebt games ter waarde van € 5,00 (of meer) gekocht in de Steam-webwinkel of minimaal € 5,00 toegevoegd aan je Steam-portemonnee.

Dit wordt meer uitgelegd in het volgende Steam-artikel:

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=3330-IAGK-766