Crazy Machines 1.5 en terug naar de winkel Add-On DLC voor Crazy Machines 2 Steam-toets

De enkele Crazy Machines 1.5 Steam-toets activeert twee afzonderlijke spelbibliotheken in je Steam-account:

• Crazy Machines 1.5 Uitvinders Trainingskamp
      Begin met dit spel om je vaardigheden te verbeteren.
    • Crazy Machines 1.5 Nieuw van het Lab

Wanneer de "Crazy Machines 2: back to the shop add-on" DLC is toegevoegd aan de Crazy Machines 2-gamebibliotheek, wordt de indicator "In Library" voor deze DLC in de Steam Store niet weergegeven, maar als je met de rechtermuisknop op "Crazy" klikt Machine 2 "-invoer in uw Steam Game-bibliotheek en selecteer" View Downloadable Content "de" Crazy Machines 2: Terug naar de winkel-add-on "-invoer is aanwezig en kan daarom worden afgespeeld - dit is een anomalie binnen Steam.