Hoe werkt het?

Volgen

We leveren geen fysieke producten, maar u ontvangt een "sleutel" van het spel (een unieke reeks nummers en letters) die fungeert als een soort wachtwoord waarmee u een spel kunt downloaden, installeren en spelen.

De gametoetsen zijn uniek voor u en kunnen slechts één keer worden ingewisseld, voornamelijk als ze op het Steam-platform worden gebruikt , tenzij anders aangegeven in de systeemvereisten van het spel.

Als u dit nog niet op uw computer hebt geïnstalleerd, raadpleegt u dit artikel voor informatie over het installeren van de Steam-client .

Je moet je aanmelden bij Steam via een Steam-account. Als je dit nog niet hebt, raadpleeg dan dit artikel voor informatie over het maken van een Steam-account .

Nadat je bent ingelogd op je Steam-account, gebruik je de sleutels die je van onze website hebt ontvangen. Om de games toe te voegen aan uw Steam-bibliotheek en ze te downloaden, te installeren en af ​​te spelen op uw computer, raadpleegt u dit artikel voor meer informatie over dit proces .