Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig? Betalingsgegevens, adresgegevens?

Volgen

We begrijpen hoe belangrijk internetbeveiliging voor u is. Je zult blij zijn om dat te horen:

• Wij slaan GEEN betalingsgegevens op - Er zijn geen betalingsgegevens bijgehouden op onze systemen.
      U kunt ervoor kiezen om enkele van uw betaalkaartgegevens op te slaan in de beveiligde omgeving die wordt aangeboden door onze betalingsverwerker Adyen - maar de beslissing is aan u, slechts enkele details worden opgeslagen en u kunt deze gegevens op elk gewenst moment verwijderen.
    • We slaan GEEN fysieke adresgegevens op - Er zijn geen fysieke adresgegevens bewaard op een van onze systemen.

Koop bij ons met gemoedsrust.