Heb je een telefoonnummer?

Volgen

We merken dat 99% van de vragen van klanten binnen 1 dag wordt opgelost met behulp van het ticketsysteem .

Als het ticket van dien aard is dat we u daadwerkelijk moeten spreken, laat ons dan uw telefoonnummer weten of vraag het ons. We zijn in het VK gebaseerd, Engels sprekend.

We zijn altijd op zoek om onze klantenservice en supportaanbiedingen te verbeteren en op een dag kunnen we een telefoonnummer voor telefonische ondersteuning toevoegen.

We proberen niet te vermijden om met je te praten, we houden van onze klanten, maar vanwege het wereldwijde karakter van BundleStars kunnen we je het beste ondersteunen met behulp van dit ticketsysteem.