Hoe verwijder of annuleer ik mijn account?

Volgen

Om een ​​account te verwijderen, hoeft u alleen maar een ticket voor ons te openen en wij doen de rest.

Als u al bij ons heeft gekocht, vermeld dan één bestellingsnummer uit uw account en uit die bestelling één stoomsleutel - om uw toegang tot en eigendom van het account dat u vraagt ​​te worden verwijderd te bevestigen.

Zodra een account is verwijderd, kunt u uw historische facturen of de sleutels die u hebt gekocht niet langer zien.

Zorg ervoor dat u al uw sleutels hebt gekopieerd als u ze nog niet hebt ingewisseld. U kunt uw sleutels niet meer in een accountgebied zien.

Klik in de rechterbovenhoek om een supportticket te openen en vertel ons uw e-mailadres en vorig bestelnummer.

Opmerking: Abonnement op de gemailde nieuwsbrief is afzonderlijk en moet worden gedaan naast het aanvragen van het verwijderen van uw account - gebruik de link "Abonnement opzeggen" in elke nieuwsbrief om uzelf van die lijst te verwijderen.