Hoe gebruik ik mijn nieuwe Steam-toetsen?

Volgen

Zodra uw bestelling is voltooid, zijn er slechts drie eenvoudige stappen om uw nieuwe Steam-toetsen te gebruiken - maar maak u geen zorgen, de eerste twee hoeven slechts eenmaal te worden voltooid!

1. Download en installeer de 'Steam Client' op uw computer.
    2. Maak een account aan op Steam.
    3. Activeer je gekochte sleutel (s) in je Steam-account en installeer het spel.

Meer hulp nodig?

1. Heb je Steam geïnstalleerd?
      Als je Steam nog niet hebt geïnstalleerd en je wilt weten hoe, dan kun je onze handige ' How do I install Steam' -handleiding raadplegen.

2. Heb je een account op Steam?
      Nee? Geen probleem, bezoek onze handleiding ' Hoe maak ik een Steam-account ' om te ontdekken hoe.

3. Hulp nodig bij het activeren van de toetsen en het installeren van de game?
      Onze ' Hoe activeer, download en speel ik mijn games in Steam ' krijg je snel en eenvoudig stappen om je een stap dichter bij gaming heaven te brengen!