Orderstatus: "Handmatige autorisatie"? - Waarom heb ik ze?

    Volgen

    Dit is alles wat u moet weten over ons handmatige autorisatieproces:

    Waarom staat op mijn bestelling 'handmatige autorisatie'?

    Als in uw bestelling 'handmatige autorisatie' staat, is deze doorverwezen door het geautomatiseerde systeem dat elke bestelling controleert op verdere handmatige beoordeling door een medewerker. Dit gebeurt wanneer ons fraudesysteem een aankoop als verdacht identificeert.

    Dit gebeurt zelden, maar als dit gebeurt, gebeurt het meestal op nieuwe accounts.
    In sommige gevallen kan dit ook gebeuren voor oudere of bestaande accounts, vooral als de betalingsgegevens zijn gewijzigd.

    Waarom gebeurt het?

    Handmatige autorisaties kunnen om een aantal redenen plaatsvinden en treden normaal gesproken op als:

    • U hebt meerdere accounts bij onze website.
    • Er zijn verschillen in uw betaalmethoden.
    • U gebruikt een kaart waarvoor geen bevestiging van het CVV-nummer beschikbaar is.
    • U gebruikt een VPN-, proxy- of TOR-netwerk.
    • U hebt de afgelopen dagen te vaak besteld.

    Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt beoordeeld?

    Handmatige autorisaties worden vaak binnen een half uur voltooid, maar kunnen 24 uur duren.
    Als uw autorisatie langer dan 24 uur heeft geduurd, of als u uw sleutels dringend nodig heeft, neem dan contact met ons op door een supportticket aan te maken (Klik hier om een supportticket aan te maken) .

    Hoe kan ik voorkomen dat dit gebeurt?

    • Zorg ervoor dat je niet teveel exemplaren van een spel bestelt. Als ons systeem denkt dat je koopt voor wederverkoop of commerciële doeleinden, wordt je bestelling gestopt.
    • Sleutels gekocht via onze site zijn alleen voor thuisgebruikers
    • Zorg ervoor dat u niet te veel gebruikersaccounts met hetzelfde IP-adres hebt
    • Vermijd het gebruik van een privé VPN-server, proxy-server of het TOR-netwerk, schakel ook plug-ins in uw browser uit die mogelijk privacy bieden. Al deze verbergen uw ware locatie en vergroten de mogelijkheid van een handmatige autorisatiecontrole op uw bestelling.

    Wat gebeurt er met een bestelling in handmatige autorisatie?

    Als uw bestelling handmatig is geautoriseerd, kunt u een van de volgende resultaten verwachten:

    1. Uw bestelling wordt goedgekeurd: we sturen u een e-mail wanneer uw bestelling is afgeleverd en uw sleutels beschikbaar zijn om in uw account te worden onthuld. U betaalt niet meer voor uw bestelling, zelfs niet als de prijs sindsdien is gewijzigd of de aanbieding is verlopen.
    2. We hebben meer informatie van u nodig: als dit gebeurt, nemen we contact met u op via e-mail (dit is het e-mailadres van uw account of, indien van toepassing, het e-mailadres van uw PayPal-account). Beantwoord de gevraagde informatie zo snel mogelijk zodat we de autorisatie kunnen voltooien.

    3. De bestelling wordt geannuleerd: als de bestelling verdacht blijft of als we niet de benodigde informatie ontvangen om deze goed te keuren, wordt deze geannuleerd en wordt uw geld terugbetaald. In enkele zeldzame gevallen wordt een bestelling geannuleerd zonder dat u om aanvullende informatie wordt gevraagd; als dit gebeurt, wordt uw geld nog steeds terugbetaald


    Wat moet ik doen als mijn bestelling is geannuleerd?

    Als uw bestelling is geannuleerd, wordt uw geld terugbetaald en hoeft u hiervoor niets anders te doen. Als u de bestelling echter opnieuw wilt plaatsen, neemt u contact op met ons ondersteuningsteam, dat u graag helpt.

    Was dit artikel nuttig?
    Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 818 van 1228

    Wilt u contact met ons opnemen?

    Als u nog steeds contact met ons wilt opnemen, dient u een ondersteuningsverzoek in via de onderstaande knop.