Bestelstatus: "Handmatige autorisatie"? - Waarom heb ik ze?

Volgen

Betaling vereist beoordeling

Soms treedt ons fraudesysteem op en moeten wij uw aankoop handmatig goedkeuren.

Dit gebeurt zelden, maar komt meestal voor op accounts die nieuw zijn (hoewel dit ook voor oudere accounts kan gebeuren, vooral als de betalingsgegevens veranderen), het is niets om je zorgen over te maken en we zijn erg verontrust over de vertraging.

99% van onze bestellingen worden meteen geleverd, het spijt ons dat u dit probleem hebt gehad.

Waarom gebeurt het?

Handmatige autorisaties kunnen om verschillende redenen plaatsvinden en doen zich normaal gesproken voor als u meerdere accounts bij onze website heeft, verschillen in uw betaalmethoden hebt of een kaart gebruikt waarvoor geen CVV-nummerbevestiging beschikbaar is; of u gebruikt een VPN-, proxy- of TOR-netwerk;

Zo:

• Zorg ervoor dat u niet teveel sleutels bestelt buiten ons normale bestellingsbeleid. Onze sleutels zijn voor thuisgebruikers die sleutels nodig hebben voor hun familie en vrienden.
    • Zorg ervoor dat u niet meer dan een normaal aantal gebruikersaccounts van een enkel IP-adres hebt
    • Zorg ervoor dat u geen privé-VPN-server, proxyserver of het TOR-netwerk gebruikt, die allemaal uw werkelijke locatie verbergen. Schakel plug-ins uit in uw browser die mogelijk privacy bieden.

Wat gebeurt er met mijn bestelling?

De handmatige autorisatieorder resulteert in een van de volgende:

1. Je bestelling wordt bezorgd. U hebt al betaald zodat u alleen de prijs hoeft te betalen op het moment dat u de bestelling hebt geplaatst - zelfs als deze sindsdien is gewijzigd of de aanbieding is verlopen.
      We zullen u een e-mail sturen wanneer uw bestelling is afgeleverd en de bijbehorende sleutel (s) beschikbaar zijn voor u om te onthullen.

2. De bestelling zal meer informatie van u vereisen. Als onderdeel van ons handmatige autorisatieproces kunnen we contact met u opnemen via e-mail (naar het e-mailadres van uw account of, indien van toepassing, het e-mailadres van uw PayPal-account) met meer informatie om ons te helpen bij het voltooien van het autorisatieproces - controleer deze postvakken voor berichten en antwoord zo snel mogelijk met de gevraagde informatie om het proces te versnellen.
      Deze aanvullende informatie helpt ons beslissen of we de bestelling willen voltooien of de bestelling willen terugbetalen.

3. De betaling wordt terugbetaald en de bestelling geannuleerd zonder contact met u op te nemen voor aanvullende informatie.

Hoe lang duurt het?

Handmatige autorisaties worden vaak binnen een half uur voltooid, maar dit kan resulteren in een vertraging van 1 of 2 uur. De maximale tijd is één (VK) werkdag.

Ik heb te lang gewacht?

Als u langer dan een paar dagen hebt gewacht of als u uw sleutels sneller nodig hebt, neem dan contact met ons op door een supportticket te maken ( klik hier om een ​​supportticket te maken ).