Wat is Steam?

Volgen

Spellen die op onze website worden verkocht, worden meestal ingewisseld op Steam. We leveren geen fysiek, doosvormig product, maar bieden u "sleutels" (reeksen van letters en cijfers) die voor u uniek zijn en die u inruilt (binnenkomt) in Steam om toegang te krijgen tot het spel, zodat u het kunt downloaden en uitvoeren op uw PC.

De meeste games zijn beschikbaar voor Windows, sommige zijn beschikbaar voor Mac OSX en /of Linux - het is belangrijk om de "Systeemvereisten" voor elk spel te controleren voordat u koopt, om ervoor te zorgen dat de computer en het besturingssysteem dat u gebruikt, worden ondersteund.

Steam is een gratis stuk software waarmee je je games kunt beheren, nieuwe kunt kopen en kunt communiceren met de Steam-community.

Steam wordt gedownload van www.steampowered.com

Raadpleeg dit artikel voor meer informatie over het installeren en gebruiken van Steam.