Krijg ik restitutie?

Volgen

Wanneer u een aankoop doet op onze website, ontvangt u een sleutel om te gebruiken op Steam (of soms een ander platform).

Om een sleutel te kunnen inwisselen, moet je eerst 'Reveal Key' voor een product tonen.

Terugbetaling als de toetsen niet zijn onthuld of (in het geval van keylessly geleverde en geactiveerde Uplay-spellen) geactiveerd

Als je een bestelling hebt van minder dan 14 dagen oud, zonder geopenbaarde sleutels of (voor keylessly geleverde Uplay-spellen) geactiveerde spellen , neem dan alsjeblieft contact op met ons ondersteuningsteam . Onthoud in dit geval uw bestelnummer. Wij zullen met u samenwerken en uw bestelling terugbetalen.

Als u een bestelling heeft die nog steeds in 'Handmatige autorisatie' staat en u wenst deze te laten terugbetalen, dan kunt u ook contact opnemen met ons ondersteuningsteam . Nogmaals, vertel ons uw ordernummer om ons te helpen.

Als u in de Europese Unie woont, betekent het onthullen van uw sleutel of het keylessly activeren van uw game in uw Uplay-account dat u afstand doet van uw recht om uw aankoop te annuleren volgens de Consumer Contracts (Informatie, Annulering en Aanvullende kosten) 2013, als de prestaties van onze services begonnen (bijvoorbeeld als de productactiveringssleutel aan u is onthuld).

Terugbetaling als de sleutels zijn onthuld

Door een sleutel te onthullen of een keylessly geleverd Uplay-spel te activeren, kun je alleen geld terugkrijgen als er een technisch probleem is met het spel.

Om u te helpen controleren of een game compatibel is met uw computersysteem voordat u koopt, biedt Fanatical.com systeemvereisten voor elk digitaal product dat wij verkopen. Als u niet zeker weet of een game op uw computer werkt, controleer dan voordat u koopt de systeemvereisten (en ondersteunde platforms, zoals Windows, Mac OS X en Linux). Je kunt ook de link "Bekijken op Steam" gebruiken om de Steam-pagina over het specifieke spel te openen om discussies door gebruikers van de specifieke spellen te bekijken.

Als het gewoon een geval is dat u verkeerd hebt gekocht, helaas omdat de sleutel zich in het publieke domein bevindt, kunnen we het niet terug accepteren. Dit is zoals uitgelegd in onze Algemene voorwaarden . Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop of verdere hulp nodig hebt om het spel correct te laten functioneren, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam . Als we na een diagnose en het verhelpen van fouten de game niet goed kunnen laten functioneren, geven we u een terugbetaling.