Krijg ik restitutie?

Volgen

Wanneer u onze website koopt, ontvangt u een sleutel die u op Steam (of soms een ander platform) kunt gebruiken.

Om een ​​sleutel te kunnen inwisselen, moet je eerst 'Reveal Key' onthullen voor een product.

Terugbetaling als de sleutels niet zijn onthuld

Als u een bestelling hebt met de status 'Handmatige autorisatie' en u deze wilt laten terugbetalen, of een bestelling 'Voltooid' waarvan de sleutels niet zijn onthuld EN de bestelling binnen de afgelopen 14 dagen is geleverd, neemt u contact op met ons ondersteuningsteam . Onthoud in dit geval uw bestelnummer.

Als u in de Europese Unie woont en uw sleutel onthult, doet u afstand van uw recht om uw aankoop te annuleren volgens de Consumer Contracts (informatie, annulering en extra kosten) Regulations 2013 als de uitvoering van onze services is begonnen (bijvoorbeeld als de productactiveringssleutel is aan u bekendgemaakt).

Terugbetaling als de toetsen zijn onthuld

Door een sleutel te onthullen, kunt u geen terugbetaling meer ontvangen voor een aankoop als u deze verkeerd hebt gekocht. De sleutel bevindt zich in het publieke domein en we kunnen het niet terug accepteren. Dit is zoals uitgelegd in onze Algemene voorwaarden . Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Om u te helpen controleren of een game compatibel is met uw computersysteem voordat u koopt, biedt Fanatical.com systeemvereisten voor elk digitaal product dat we verkopen. Als u niet zeker weet of een game op uw computer werkt, controleer dan vóór aankoop de systeemvereisten (en ondersteunde platforms, bijvoorbeeld Windows, Mac OS X en Linux). Je kunt ook de link "Bekijken op Steam" gebruiken om de Steam-pagina over het specifieke spel te openen om discussies door gebruikers van de specifieke spellen te bekijken.

Als je om een ​​andere reden niet tevreden bent met je aankoop en verdere hulp nodig hebt om het spel correct te laten functioneren, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam . Als we na de diagnostiek niet in staat zijn om het spel correct te laten functioneren, zullen we kijken of er mogelijk een terugbetaling mogelijk is.