Kan ik mijn geld terugkrijgen / annuleren?

Volgen

Wanneer je een aankoop doet op onze website, ontvang je een sleutel voor gebruik op Steam (of soms een ander platform).

Om een sleutel te kunnen inwisselen, moet je eerst 'Reveal Key' voor een product.

Terugbetaling als de sleutels niet zijn onthuld of (in het geval van keylessly geleverde en geactiveerde games) geactiveerd

Als je een bestelling hebt die jonger is dan 14 dagen, zonder onthulde sleutels of (voor keylessly geleverde games) geactiveerde games , neem dan contact op met ons ondersteuningsteam . Vergeet in dit geval niet om ons uw ordernummer te geven. We zullen met u samenwerken en uw bestelling terugbetalen.

Als u een bestelling heeft die nog in 'Handmatige autorisatie' staat en u deze wilt laten terugbetalen, kunt u ook contact opnemen met ons ondersteuningsteam . Nogmaals, vertel ons uw ordernummer om ons te helpen.

Als u in de Europese Unie woont, betekent het onthullen van uw sleutel of het sleutelloos activeren van het spel in uw account dat u afstand doet van uw recht om uw aankoop te annuleren onder de Consumentencontracten (informatie, annulering en extra kosten) 2013 als de uitvoering van onze diensten is begonnen (bijvoorbeeld als de productactiveringssleutel aan u bekend is gemaakt).

Terugbetaling als de sleutels zijn onthuld

Door een sleutel te onthullen of een sleutelloos geleverd spel te activeren, kunt u alleen geld terugkrijgen als er een technisch probleem is met het spel.

Om u te helpen controleren of een game compatibel is met uw computersysteem, biedt Fanatical.com systeemvereisten voor elk digitaal product dat we verkopen. Als je niet zeker weet of een game op je computer zal werken, controleer dan de Systeemvereisten (en ondersteunde platforms, bijv. Windows, Mac OS X en Linux) voordat je ze koopt. Je kunt ook de link "Weergeven op Steam" gebruiken om naar de Steam-pagina over de specifieke game te gaan om discussies te bekijken die door gebruikers van de specifieke games zijn gepost.

Als het gewoon een zaak is die je verkeerd hebt gekocht, dan kunnen we deze helaas niet terugnemen omdat de sleutel zich in het publieke domein bevindt. Dit is zoals uitgelegd in onze Algemene voorwaarden . Onze excuses voor het ongemak dat hierdoor kan ontstaan.

Als je om een andere reden niet tevreden bent met je aankoop of meer hulp nodig hebt om het spel goed te laten werken, neem dan gerust contact op met ons ondersteuningsteam . Als we na diagnostiek en het oplossen van fouten niet in staat zijn om het spel correct te laten functioneren, zullen we je een terugbetaling geven.