Download Remote Help Utility (TeamViewer - pc of Mac)

Volgen

Klik op de juiste link hieronder, afhankelijk van het type pc dat u gebruikt:

Het TeamViewer-hulpprogramma geeft dan een ID en wachtwoord weer (het wachtwoord verandert telkens wanneer u het programma opnieuw start, zodat alleen iemand die het huidige wachtwoord en ID kent verbinding kan maken met uw pc).

Sluit of minimaliseer alle vensters of programma's met privé-informatie en laat het TeamViewer-programma actief en verzend de weergegeven ID en het huidige wachtwoord naar de Fanatical.com-technicus in een e-mail . We zullen zo snel mogelijk verbinding maken (maandag tot donderdag van 9.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 9.30 tot 15.00 uur - met uitzondering van feestdagen (Engeland) en feestdagen.

U kunt bij ons aan de telefoon blijven terwijl we aan uw apparaat werken of u kunt ophangen en achterover leunen om ons te bekijken.

Wanneer we klaar zijn, ontkoppelen we van uw computer. U krijgt een bericht waarin staat dat we de verbinding hebben verbroken.

Zodra we de verbinding hebben verbroken, kunnen we NIET MEER opnieuw verbinding maken zonder dat u het programma opnieuw uitvoert en geeft u ons een nieuw wachtwoord.

Zodra we de verbinding hebben verbroken, kunnen we GEEN LANGER uw scherm zien of uw computer openen.