Hoe gebruik ik sleutels voor andere DRM-platforms?

Volgen

Deze pagina bevat inwisselinformatie over de volgende toetsen:

Neverwinter: The Heart of Fire

Hoe u uw gratis Neverwinter-mantelbundel inwisselt

Opmerking: dit is GEEN Steam-toets

Uw gratis bundel moet vóór 2 januari 2019 worden ingewisseld en kan worden toegepast op elk Neverwinter- account (alleen pc). Sorry, deze aanbieding is niet geldig in Rusland.

Hoe u uw gratis Neverwinter-mantelbundel inwisselt

1. Ga naar www.playneverwinter.com om de Arc-client te installeren en te starten als u dat nog niet hebt gedaan.
    2. Selecteer het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de client.
    3. Selecteer "Activeer een product", voer de artikelcode in en klik op "Volgende".
    4. Selecteer "Bibliotheek" in de linker navigatiebalk, zoek Neverwinter op en start het spel.
    5. Ga naar de Rewards Claim Agent in Protlaves Enclave om je gratis bundel te claimen.

Bethesda.net

Hoe u uw Rage 2-sleutels kunt verzilveren

Opmerking: dit is GEEN Steam-sleutel, bekijk het volgende artikel voor informatie over het inwisselen van de Bethesda-code:

https://help.bethesda.net/app/answers/detail/a_id/34274/~/how-do-i-redeem-a-code-for-the-bethesda.net-launcher%3F

Veelgestelde vragen over de download, activering en ontwikkelaar van IObit-software

downloads

Gebruik de juiste link hieronder om de software-installatieprogramma's te downloaden. Deze installeren de software in de "proef" -modus - gebruik de unieke toetsen die u via uw fanatical.com-bestelling hebt ontvangen om de software te activeren om gedurende de gedefinieerde periode in de volledige modus te werken.

E-mailregistratie is NIET vereist na activering met behulp van de unieke licentiecode die door fanatical.com wordt verstrekt om deze IObit-software te gebruiken.

Artikel Installer Download Gebruikershandleiding Licentielimieten
    Driver Booster 6 Pro Windows installatie Handleiding 1 jaar, 3 apparaatlicenties
    IObit Uninstaller 8 Pro Windows installatie Handleiding 1 jaar, 3 apparaatlicenties
    Start Menu 8 Pro Windows installatie Handleiding 1 jaar, 3 apparaatlicenties
    Geavanceerde SystemCare 11 Pro Windows installatie Handleiding 1 jaar, 3 apparaatlicenties
    IOTransfer 3 Pro Windows installatie Handleiding Levenslange licentie voor 3 apparaten
    Smart Defrag 6 Pro Windows installatie Handleiding 1 jaar, 3 apparaatlicenties
    Beschermde map Pro Windows installatie Handleiding 1 jaar, 1 apparaatlicentie
    MacBooster 7 Pro Mac Installer Handleiding Levenslange licentie voor 3 apparaten
    IObit Malware Fighter 6 Pro Windows installatie   1 jaar, 1 apparaatlicentie
    Geavanceerde SystemCare Ultimate 11 Pro Windows installatie   1 jaar, 3 apparaatlicenties

Bijstand

De ontwikkelaar biedt de volgende koppelingen:

Stash game inhoud inwisselen

Stash is een gratis te spelen spel beschikbaar via Steam hier .

De sleutel verkocht door Fanatical.com biedt de volgende extra inhoud voor Stash :

• 500 medaillons
    • Fanatieke exclusieve pinbasis
    • Fanatical Exclusive Mount
    • + 25% Evanescent XP Booster (2 uur duur) x2
    • Haardbakens x5
    • Citroenkoekjes van Faeyora (verwijder xp-schuld) x2
    • Campmateriaal x5
    • Dungeon Camp-materialen x5
    • Healing Potion x5
    • Mana Potion x5

De sleutel die wordt aangeboden door fanatical.com wordt 'in de game' ingewisseld nadat het spel als volgt is opgestart door Steam:

1. Klik op de knop Medallion Shop:
    2. Klik op de knop CLAIM CODE:
    3. Voer de code in en klik op de knop "Claimcode":
    4. Medaillons gaan naar je Frogdice Community Account (FCA).

Items staan in je Reward-voorraad. (Druk op "i" of gebruik de knop met interfaces onderaan rechts.)

CyberLink-toetsen

Dit artikel is voor de volgende producten:

• Photodirector 8 Deluxe
    • MakeupDirector2
    • ColorDirector 5 LE
    • PowerDirector 14 LE
    • Schermrecorder 1
    • AudioDirector 7 LE
    • ActionDirector 2
    • MediaEspresso 7.5
    • YouCam 7 deluxe
    • PowerDirector 15 ultra Udemy-cursus
    • Wedding Pack (Gebruikt door PowerDirector)
    • Holiday Pack 7 (gebruikt door PowerDirector)
    • Travel Pack 5 (gebruikt door PowerDirector)
    • Action Pack (gebruikt door ActionDirector & PowerDirector)

De sleutels voor deze producten worden als volgt ingewisseld, ze worden NIET geactiveerd op Steam.

1. Ga naar http://www.cyberlink.com/event/BS/17Q4/digitalcopy.
    2. Voer uw e-mailadres in en klik op de knop "Verzenden":
      U ontvangt een e-mail met links waarmee u dit proces opnieuw kunt bezoeken.
    3. U wordt doorgestuurd naar een downloadpagina van waaruit u de installatieprogramma's voor de door u gekochte laag kunt downloaden:
      • Sommige pakketten zijn alleen beschikbaar nadat je de juiste sleutel hebt ingevoerd die je hebt ontvangen in je fanatical.com-bestelling en klik op de groene knop "Bevestigen".
      • Klik op de juiste oranje knop "Downloaden" om het pakket te downloaden of de cursus Udemy te openen.
        Voor Udemy-cursussen gebruikt u de sleutel die u in uw fanatical.com- bestelling hebt ontvangen als een kortingsbon op udemy.com om de Udemy-cursus gratis te ontvangen.
    4. Gebruik voor toepassingen het gedownloade installatieprogramma om elke toepassing of elk pakket op uw Windows-pc te installeren.
    5. Wanneer u hierom wordt gevraagd, geeft u de sleutel op die u hebt ontvangen in uw fanatical.com-bestelling om de software te ontgrendelen:
      Opmerking: de activeringen voor elk product zijn beperkt

BELANGRIJKE OPMERKINGEN voor Udemy-cursussen

1. Als u op de oranje knop "Downloaden" klikt, gaat u rechtstreeks naar de betreffende Udemy-cursus op www.udemy.com.
    2. Klik eenvoudig op "Aan winkelwagen toevoegen" om het product in uw winkelmandje te plaatsen. Klik vervolgens op "Naar winkelwagen".
    3. Kopieer en plak nu je Udemy-sleutel in het vak "Apply Coupon Code" (onder de Checkout-knop). Klik op "Toepassen".
    4. Klik op "Afrekenen" en voltooi het proces.
    5. Hiermee krijg je de Udemy-cursus. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor dit proces.

registratie

U kunt op elk gewenst moment CyberLink-software registreren. We raden u echter ten sterkste aan om uw software zo snel mogelijk te registreren, zodat CyberLink u volledige ondersteuning kan bieden als u het nodig hebt. Het grootste voordeel van het registreren van een product is dat u uw CyberLink-sleutel op elk gewenst moment kunt ophalen. Bijvoorbeeld als de sleutel verloren is gegaan of als u de software opnieuw moet installeren.

Om CyberLink-producten te registreren:

• Klik op "Start, Alle programma's, Uw CyberLink-software , On-line registratie"
    • Vul het formulier in dat vervolgens wordt weergegeven
    • Klik op "Nu registreren".

Installatiemap Wedding, Travel, Holiday en Action Pack

Standaard installeren deze pakketten in de volgende map:

C: \ Program Files (x86) \ CyberLink \ Templates \ Creative Design Pack \ Travel Pack 5

Reuzen softwaretoetsen

Om je sleutel te activeren:

1. Ga naar https://eshop.giants-software.com/downloads.php

2. Voer de productsleutel in die u van onze site hebt gekocht in de doos
    3. Klik op DOWNLOADEN
    4. De game wordt naar je gedownload.