Hoe wissel ik mijn Uplay-sleutel in?

Volgen

Om je nieuwe Uplay-sleutel te gebruiken, moet je de Uplay-gameclient installeren die op je pc is geïnstalleerd.

Stap 1 - Installeer Uplay en log in

1. Als u nog geen exemplaar van de Uplay-client hebt geïnstalleerd, downloadt en installeert u het vanaf https://uplay.ubi.com , klikt u op 'Uplay downloaden voor pc' en downloadt u het uplayinstaller.exe-bestand.
    2. Als u nog geen Uplay-account hebt, kan er een worden gemaakt terwijl de Uplay-client wordt geïnstalleerd. Ga naar https://account.ubisoft.com/en-GB/login om een account aan te maken
    3. Nadat Uplay is geïnstalleerd, voert u de Uplay-client uit en ziet u het inlogscherm:

Stap # 2 - Wissel je Uplay-code in binnen de Uplay-client

1. Open de Uplay-client en log in met uw Uplay-account.
    2. Klik op het sleutelpictogram boven in het venster
    3. Voer uw code in het veld "Activeringsproduct" in:
    4. Klik op Activeren
    5. Je game wordt aan je geleverd en is beschikbaar in het gedeelte 'Games' van de Uplay-client.

Lees dit artikel voor meer informatie over de Uplay-client, hoe u een spel kunt installeren, verwijderen of verifiëren.

Als je bij het starten van de game een CD-Key moet invoeren, lees dan zijn artikel .