KingSlayer Bundle – Bónusz kedvezmény

    BundleFest bónusz 2,00 USD KEDVEZMÉNY

    NAGYOT takarítson meg, ha KingSlayer Bundle csomagot vásárol!

    Vedd fel a KingSlayer Bundle 1. vagy 2. szintjét, és 2 dolláros bónuszkedvezményt kapsz a Diamond Collection vásárlásából – Építsd meg saját csomagodat (kezdődik május 24-én, kedden, 8:00 PT /17:00 CET /16:00 BST).

    A bónusz csak korlátozott ideig elérhető. A kedvezmény csak a Diamond Collection megvásárlására vonatkozik - Építsd meg saját csomagodat. A kedvezményes kupon csak az 1. vagy 2. szintű KingSlayer Bundle vásárlásakor érhető el.

    A kedvezménykód értéke 2 USD /1,60 GBP /2 € /2,50 C$ /2,80 A$ /120 R /J250

    Hasznos volt ez a cikk?
    3/0 szavazó hasznosnak találta ezt

    Kapcsolatba kell lépnie velünk?

    Ha továbbra is kapcsolatba kell lépnie velünk, kérjük, nyújtson be támogatási kérelmet az alábbi gombra kattintva.